مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با همراهی جمعی از اعضای شورای معاونین با مدیرکل آموزش و پرورش استان دیدار و گفتگو کردو فلاح در این نشست با اشاره به اجرای موفق طرح ملی دادرس در بیش از ۱۰ سال گذشته افزود: در یک سال گذشته بیش از ۲۰ هزار دانش آموز با آموزههای دادرس آشنا شدند.
او با اشاره به ترویج شعار "مدرسه ایمن جامعه تاب آور" افزود: مدارس ظرفیت بسیار خوبی جهت راه اندازی پایگاههای ایمنی در محلات هستند.
او به اهمیت ترویج فرهنگ خودامدادی و دگر امدادی اشاره کردو گفت: آموزش معلمان، دانش آموزان و والدین آنان، پرسنل و کادر اداری آموزش و پرورش با هدف عضویت داوطلبانه و آمادگی آنان در برابر مخاطرات یکی از اهداف تفاهم نامه فی مابین جمعیت هلال احمر و آموزش پرورش است.
او با اشاره به ضرورت اعمال کد آموزشی دوره امداد وکمکهای اولیه برای معلمان تصریح کرد: راه اندازی تیمهای امدادی در مدارس، یکی از اولویتها و اهداف دورههای آموزشی امداد و کمکهای اولیه در مدارس است.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان کرمان در این نشست با اشاره به اجرای طرح ملی دادرس در ۳۷۰ مدرسه در سال تحصیلی جاری بیان کرد: معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان کرمان با اجرای بیشترین دورههای آموزشی دادرس در بستر شاد رتبه اول در کشور دارد.
هادی فرشید با اشاره به همکاری بسیار خوب اداره کل آموزش و پرورش با جمعیت هلال احمر گفت: طرح همتا در قالب ۲۰۱۰ دوره با همکاری ۵۰۳ مربی امداد و کمکهای اولیه در استان کرمان برگزار خواهد شد.
او با اشاره به آموزش ۵۶ هزار و ۲۸۰ دانش آموز در قالب اجرای طرح همتا افزود: در این برنامه آموزشی هر مربی هلال احمر ۱۱۲ دانش آموز مقطع ابتدایی را آموزش میدهد.
مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان کرمان نیز دراین دیدار گفت: کانونهای دانش آموزی و غنچههای هلال دروازه ورودی به جمعیت هلال احمر هستند.
او با اشاره به اهمیت یادگیری فنون امدادی از دورههای تحصیلی پایه افزود: مدارس فرصت بسیار خوبی جهت ارائه آموزههای امدادی به دانش آموزان و معلمان است.
حجت الاسلام مجید سجادی با اشاره به احداث اتاق شبیه ساز زلزله در مرکز آموزشهای تخصصی امدادونجات در جمعیت هلال احمر استان کرمان عنوان کرد: دانش آموزان در این اتاق آموزشی یک زلزله واقعی با نحوه پناه گیری و خروج اضطراری در زمان زلزله را تجربه میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به تحصیل ۷۰۰ هزار دانش آموز در ۶ هزار مدرسه در ۳۲ شهرستان و منطقه افزود: فراگیری آموزههای امدادی برای همه دانش آموزان استان کرمان با توجه به حادثه خیزی این مرز و بوم ضروری است.
او با اشاره به شناسایی مخاطرات طبیعی و غیرطبیعی در سطح استان افزود: آموزشهای امدادی را باید با توجه به تعدد وقوع بیشترین مخاطرات در استان به دانش آموزان، معلمان و پرسنل اداری آموزش و روش ارائه کرد.
او با اینکه جمعیت هلال احمر در پوشش امدادی و کمک رسانی در حوادث پیشرو و پیش قدم است، گفت: توانمندسازی مردم در بخش امدادونجات با هدف ترویج خودامدادی و دگرامدادی بسیار حائز اهمیت است.
او با اشاره به اینکه دانش آموزان بستر بسیار مناسبی برای دریافت آموزشهای امدادی هستند، تصریح کرد: آموزش و پرورش ظرفیت بسیار عظیمی برای ارائه خدمات آموزشی امدادی و ترویج فرهنگ خود امدادی است.
او در پایان از جمعیت هلال احمر استان کرمان جهت پوشش امدادی مسابقات ورزشی آموزش و پرورش تشکر و قدردانی کرد