سیاست‌های سازمان سینمایی در تولیدات اخیر جشنواره فیلم فجر، تاکید بر مالکیت مردم بر سینما با رویکردی انقلابی و دینی است.

رواج ادبیات انقلابی، دینی و مقاومت در محصولات سینمایی یک سال اخیر نشان می‌دهد جشنواره امسال بیش از ادوار گذشته رنگ و بوی سینمای انقلابی و دینی را به خود گرفته است و فضای رضایت بخشی را برای فیلم‌سازان انقلابی فراهم کرده است.

این رضایت تا جایی پیش می‌رود که نسبت به ادامه این روند در دوره‌های بعد و سال‌های آینده امیدوارند. در این خصوص سه کارشناس حوزه سینما نیز اظهارنظر کردند.

حمید بهمنی، فیلمساز حوزه دفاع مقدس نیز این دوره از جشنواره فیلم فجر را واجد ویژگی‌های خاصی نظیر ادبیات انقلابی و دینی دانست و با اشاره به رویکرد سازمان سینمایی در دوره جدید گفت: امسال جشنواره فیلم فجر به معنای واقعی یک جشنواره در حوزه انقلاب اسلامی است که باید آن را به فال نیک بگیریم. چند فیلمساز جوان با فیلم‌هایی در این جشنواره حضور پیدا کرده‌اند که این خود نویدبخش شکل‌گیری رویکرد‌های مناسبی در حوزه سینماست.

بهمنی با بیان اینکه مسیر سختی برای تبدیل این جشنواره به یک جشنواره انقلابی داریم تاکید کرد: باید بپذیریم جشنواره فیلم فجر، رویدادی کاملا ملی است و در محدوده بازتاب انقلاب اسلامی، مفاهیم دینی، مقاومت، پیشرفت و ولایت‌پذیری راه بسیاری دارد.

او با بیان اینکه معتقدم همه نوع فیلم باید ساخته شود تاکید کرد: اینکه تنها یک نوع فیلم در گیشه بفروش رسد و میلیارد‌ها تومان گیشه را به خود اختصاص دهد، اقدامی نامناسب است و تنها کاربرد سرگرمی دارد. درحالی که باید سلیقه همه مردم را در نظر بگیریم تا علاوه بر سرگرمی، دست پر از سینما خارج شوند، این نگاهی است که سازمان سینمایی در یکسال اخیر بر آن تاکید دارد.

حرکت رو به جلوی سینما

سیدرضا محقق، تهیه‌کننده سینما نیز درباره جشنواره چهل و یکم و ویژگی‌های این دوره مبنی بر رواج ادبیات انقلابی و دینی در ساخته‌های یک سال اخیر اینگونه گفت: با توجه به شعاری که برای جشنواره امسال در نظر گرفته‌اند، ادبیات انقلابی در آثار مشهود بوده و در راستای این سیاست‌ها و فرهنگ حرکت رو به جلویی دارد.

تهیه کننده فیلم «چرا گریه نمی‌کنی» افزود: این رویکرد سازمان سینمایی در توجه به مضامین انقلابی، نشان می‌دهد که مدیران سینمایی کشور امسال جهاد کرده‌اند و در شرایط سختی به این امر مهم پرداخته‌اند چرا که در این میدان بزرگ تبلیغاتی و فرهنگی شایسته عمل کرده‌اند.

محقق با بیان اینکه هر سال جشنواره با بخشی از شاخصه‌ها و افراد برگزار می‌شود و تفاوت دارد، تصریح کرد: با این حال مطمئن هستم امسال، سال پرباری برای جشنواره فجر است، سال جشن سینمای ایران و نسل جدیدی معرفی خواهند شد. این یکی از هدف‌های بزرگی است که در جشنواره امسال وجود دارد.

این تهیه‌کننده سینما رابطه جشنواره و رونق سینما را دوسویه و مکمل هم دانست و گفت: جشنواره فیلم فجر است که سینما را معرفی کرده و به همگان نشان می‌دهد، قطعا این رویداد مهم فرهنگی نقش مهمی در شناساندن و معرفی تولیدات سینمایی به عموم مردم دارد. بسیاری از فیلم‌های خوب ما در همین جشنواره معرفی شده و به نمایش گذاشته شده‌اند. بسیاری از دوستان و همکاران ما در این جشنواره به سینما معرفی شده و در شناخت فرهنگ، سینما و تبیین برنامه سال آینده سینما نقش بزرگی خواهد داشت. هر سال که جشنواره‌ای برگزار می‌شود تا دوره بعد، شاهد تغییرات شاخصی در این حوزه بوده‌ایم و امیدوار و مطمئن هستیم سال به سال این تحولات بهتر می‌شود. جشنواره فیلم فجر در ایران و جهان کاملا شناخته شده است و هر سال نیز به اعتبار آن افزوده می‌شود.

محقق با تاکید بر مالکیت اصلی جشنواره فیلم فجر به مردم، گفت: جشنواره فیلم فجر برای مردم است و کسی نمی‌تواند آن را تحریم کند چرا که مردم آن را دوست دارند. سینما، غذای فرهنگی و روحی مردم است و فکر نمی‌کنم هیچگاه این جشنواره تعطیل شود این در حالی است که جشنواره هر زمانی تحریم شده، استقبال مردم از آن بیشتر شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۱۶ بهمن ۱۴۰۱
بله جشواره سرمایه است اما لطفا عوامل فیلم ها را انقلابی ایرانی و وطن دوست انتخاب کنید
آخرین اخبار