کامیار زمردیان مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست خبری که به مناسبت ایامالله دهه فجر برگزار شد، با اشاره به توسعه زیرساختی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز طی یک سال اخیر که در دو فاز نرم افزاری و سخت افزاری انجام شده است، از راهاندازی پارک فناوری سلامت دانشگاه به عنوان نمودی از این تلاشها یاد کرد که اکنون ۳۲ شرکت دانش بنیان حوزه سلامت استان در این مجموعه استقرار یافته است.
او افزایش ۴۰۰ مترمربع به فضای آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در برج پژوهشی محمد رسول الله (ص) و برنامه ریزی برای بهره برداری از اتاق تمیز این مجموعه در آینده نزدیک را از دیگر اقدامات و دستاوردهای این حوزه برشمرد.
به گفته زمردیان، امسال دو هزار و ۶۲۳ مقاله علمی در نمایههای بینالمللی ایندکس شده و به چاپ رسیده و هزار و ۶۳۷ طرح تحقیقاتی نیز مصوب شده است.
او عقد قرارداد عاملیت با صندوق پژوهش و فناوری فارس را از دیگر اقدامات انجام شده در یک سال اخیر برشمرد که با اعطای وام به فناوران ۱۳ شرکت دانش بنیان همراه بوده است.
زمردیان همچنین از تولید ۷۸ قلم محصول فناورانه حوزه سلامت، تصویب ۸۰ طرح فناورانه، ثبت ۱۰ مورد اختراع و اکتشاف و ۱۸ مورد عقد قرارداد با حوزه صنعت طی یک سال اخیر، به عنوان دیگر دستاوردهای این حوزه یاد کرد.
به گفته مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شیراز، علاوه بر موفقیت این دانشگاه در کسب رتبه سوم فناوری در میان دانشگاههای علوم پزشکی تیپ یک کشور، مرکز بیوتکنولوژی دانشگاه نیز موفق به کسب رتبه سوم در میان مراکز رشد دانشگاههای علوم پزشکی کشور شده است.
اعزام هیئت پزشکان تاجیک به شیراز برای شرکت در دوره آموزشی چند ماهه
معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در ادامه این نشست با بیان دستاوردهای معاونت متنوع در یک سال گذشته، مهمترین محور تلاشهای این معاونت را معرفی هرچه بهتر توانمندیهای دانشگاه در سطح مجامع علمی بینالمللی عنوان کرد.
سید حسن سراج با اشاره به بازدید وزیر بهداشت کشور تاجیکستان از مجموعه سلامت فارس و آگاهی از توانمندیهای این مجموعه، گفت: در این بازدید، اعتماد و علاقه نسبت به شیراز و مجموعه دانشگاه افزایش یافته و از نوروز ۱۴۰۲، میزبان هیاتی از پزشکان متخصص و فوق تخصص کشور تاجیکستان برای حضور در یک دوره آموزشی چند ماهه هستیم.
سراج با بیان اینکه در حال حاضر ۲۵۰ دانشجوی غیرایرانی شهریه پرداز در مقاطع مختلف دانشگاه علوم پزشکی شیراز تحصیل میکنند، بیشترین تعداد این دانشجویان را مربوط به کشورهای هندوستان و لبنان اعلام کرد.
معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه این دانشگاه در کشورهای حوزه خلیج فارس از گذشته تا کنون اشاره کرد و از برنامه ریزی برای تقویت این تعامل در حوزه علمی و دانشگاهی خبر داد که در ماههای آینده شاهد آن هستیم.