سید حیدر محمدی معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حرکت به سوی غذای سالم یکی از مهمترین اهداف این سازمان در دوره جدید است، اظهار کرد: این سازمان ضمن تعامل با سایر ارگانها و نهادهای ذیربط، به منظور تغییر در کیفیت نان مصرفی مردم به سوی جایگزینی تولید نان تهیه شده از آرد کامل با همه اجزای سلامت بخش آن، گام بر میدارد.
او با تاکید بر پیگیری برای رفع موانع اجرای این طرح در استان فارس، اضافه کرد: با توجه به ضرورت اجرای این طرح در سایر استانهای کشور، مزیتهای طرح تولید نان کامل را با رییس جمهور و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح کرده و برای اجرای گسترده آن تلاش میکنیم.
مدیر نظارت بر فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز گفت: اجرای این طرح برای نخستین بار در کشور با آرد یارانهای در سطح شهر شیراز به صورت آزمایشی آغاز شده است.
دکتر سید محمد مظلومی افزود: برنامه ریزی اجرای این طرح از ابتدای سال ۱۴۰۱ در دستور کار گروه گندم، آرد و نان استان فارس انجام گرفت و با تعامل سازمانهای ذیربط از جمله اتحادیه صنف نانوایان شیراز، از دیروز در ۱۷ نانوایی منتخب شهر شیراز در حال اجرا است.
او در بازدید از تعدادی از نانواییهای همکار این طرح ضمن مشاهده استقبال گسترده مردم از فرآورده سلامت محور، مطالبی در خصوص مزیتهای تعذیهای نان کامل نسبت به نان سفید و اثرات مثبت آن بر سلامتی عمومی مردم به مشتریان این واحدها ارائه کرد و افزود: همه دستگاههای مسئول و مردم، باید دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در اجرای موثر این طرح و فرهنگ سازی میان مصرف کنندگان یاری کنند.