علی شیرازی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اشاره به موضوع مصرف مواد مخدر در بین زنان به عنوان محور خانواده و لزوم توجه به آن به عنوان یکی از گروههایی که کمتر به اعتیاد آنها پرداخت شده است، گفت:گاه با تبلیغات دروغین در مراکزی اقدام به توزیع مواد مخدر در میان این قشر میشود که یکی از شیوههای موثر در شناسایی این مراکز عرضه، تشدید بازرسیهای سرزده از اماکن ورزشی و سالنهای زیبایی است.
او با بیان اینکه آحاد مردم در معرض خطر اعتیاد قرار دارند، افزود: مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد باید جدی گرفته شود و فراتر از اقدامات اداری باید سعی در مشارکت مردمی به منظور حل این معضل داشته باشیم و از تمامی ظرفیتهای موجود برای اجتماعی کردن امر پیشگیری و مبارزه استفاده کنیم.
شیرازی با بیان اینکه سازمانهای دولتی به تنهایی نمیتوانند در برابر گسترش روز افزون آسیبهای اجتماعی همچون مواد مخدر که عوارض فردی و اجتماعی آن گریبانگیر بسیاری از خانوادها شده گره گشا باشند، گفت: تعامل، همراهی فکری نهادهای غیر دولتی میتواند سدی در برابر این بلای خانمانسوز ایجاد کند.
او افزود: استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و تقویت فعالیت آنها به لحاظ کمی و کیفی به پشتوانه اعتماد مردمی گامی موثر برای همراهی مردم در مبارزه با مواد مخدر با رویکرد پیشگیری از اعتیاد است.
شیرازی گفت: سمنها ظرفیت بالایی برای کاهش اعتیاد در جامعه دارند که امیدوارم با همراهی دستگاههای دولتی و طرح ایدههای نو، خلاقانه و کارشناسانه شاهد تحرک تازهای در این حوزه باشیم.
علی شیرازی در راستای تهیه بانک اطلاعاتی در حوزه مبارزه با مواد مخدر، افزود:دسترسی سازمانهای ذیربط به دادههای آماری در زمینه مبارزه با مواد مخدر باید به سهولت انجام گیرد چرا که میتواند مبنای اقدامات و تصمیم گیریهای موثری در حوزه کاهش مصرف و توزیع مواد مخدر شود.