در ششمین روز از جشنواره چهل و یکم برج میلاد (خانه فجر) به میزبانی بخش بینالملل نشست.
اکران فیلمهای بخش بینالملل از روز یکشنبه ۱۶ بهمن ماه آغاز شده است که این فیلمها هر روزه در خانه فجر در سانسهای متفاوت درحال اکران هستند.
خانه فجر در مقایسه با پردیس سینمایی ملت فضای متفاوتی دارد؛ از ظرفیت سالنهای اکران گرفته تا فضای ارتباطی اهالی سینما تلویزیون در این مکان.
بخش بازار فیلم که از ۱۷ بهمن ماه آغاز به کارد کرده است؛ در ۱۸ بهمن ماه با حضور محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی و مجتبی امینی دبیر این دوره از جشنواره با حضور اهالی رسانه افتتاح شد.
این بخش از جشنواره چهل و یکم شاهد حضور ۲۱ کشور جهان ازجمله روسیه، سوریه، عراق و لبنان هست که در ۳۲ غرفه مستقر شده اند.
همزمان با افتتاح این بخش در جشنواره، بازار مجازی هم کار خود را آغاز کرد. در بازار مجازی خریداران و توزیع کنندگان فیلم به بحث و گفتگو میپردازند.
مهمانان این بازار اغلب خریدارانی هستند که پیش از این با تهیهکنندگان سینمای ایران در ارتباط بودند و در این بازار ارتباطشان تقویت میشود و میتوانند خرید خود را انجام دهند؛ لازم به ذکر است که در این بازار تعاملاتی در حوزه فیلم و پویانمایی از طریق کشورهای مختلف صورت میگیرد و میتواند محیط خوبی برای ارتباطهای موثر جهت تقویت این حوزه و تعاملات خوب کشورها باشد.
در ششمین روز از جشنواره فیلم فجر، تمامی غرفههای بازار فیلم از حضور افراد بهرهمند نبودند و برخی از این غرفهها هنوز شرایط مستقر شدن در جشنواره را نداشتند و خالی از حضور افراد بودند؛ البته اکثر این اتاقکهای کوچک شاهدحضور تهیهکنندگان و مدیر فروش موسسات آن بودند.
پس از بازدید از غرفههای بازار فیلم این دوره از جشنواره پای اکران فیلمهای سینمایی نشستم؛ پس از پایان فیلم با حضور خوب افراد مواجه شدم و نظرشان را درباره فیلمها پرسیدم. برخی از کیفیت فیلمها و موضوعات تکراری رضایت کافی نداشتند و برخی از ایدههای جدید تصویربرداری و ایفای نقش خوب بازیگران میگفتند؛ اما در چهره آنها رضایت نسبی مشخص بود.
پس از پایان سانس اول فیلمهای اکران شده به سانس دوم رسیدم، اما با وجود متفاوت بودن ساعت اکران فیلم در خانه فجر بر خلاف خانه اهالی رسانه، انتظار شور و هیجان و حضور افراد را نداشتم و با استقبال خوب همراهان مواجه شدم.