مصطفوی گفت: یک ایستگاه خودکار هواشناسی در شاهرود با اعتبار ۹۰۰ میلیون تومان و ایستگاه اقلیم شناسی و یک ایستگاه خودکار هواشناسی کشاورزی با اعتبار ۵۵۰ میلیون تومان در امیریه دامغان افتتاح شد.
وی یادآور شد: ایجاد ایستگاه اقلیمشناسی نقشی مهم در زمینه پیشبینی و اطلاعرسانی در زمینه اقدامهای مورد نیاز به ویژه در بخش کشاورزی ضروری است.
مدیرکل هواشناسی استان سمنان با یادآوری افتتاح ایستگاه هواسنجی فرودگاه شاهرود و پنج ایستگاه بارانسنجی خودکار از ابتدای امسال تاکنون، بیان کرد: ایستگاه هواشناسی فرودگاه سمنان در زمینه تامین تجهیزات مشکل دارد و با تامین تجهیزات به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: برخی کانونهای داخلی گرد و غبار در داخل استان سمنان وجود دارد و باید مرکز پایش در داخل استان باشد تا بتوان سرعت ورود گرد و غبار اطلاعرسانی شود.
مصطفوی افزود: کانون داخلی و خارجی گرد و غبار تابستان امسال در استان سمنان وجود داشت که منبع آلودگی هوا در این استان است و وجود مرکز پایش میتواند اطلاعات مفیدی مانند کانون گرد و غبار و سرعت ورود گرد و غبار در اختیار قرار دهد.
وی اضافه کرد: طبق قانون هوای پاک، اداره کل هواشناسی وظیفه پیشبینی هوا را بر عهده دارد و محیطزیست ذرات هوا را مورد سنجش قرار میدهند.