اسلامی رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زرند در این آیین که با حضور ایزدی معاون سیاسی فرمانداری، فتاحی بخشدار مرکزی و با شرکت میهمانانی از اقصی نقاط شهرستان برگزار شد، دربارهی این جشنواره گفت: علاوه بر ایجاد محیطی شاد و بانشاط، معرفی زیباییهای روستای کهنوج، شناسایی ظرفیتهای گردشگری و استعدادهای بومی، ما بدنبال فرهنگ سازی برای استفاده نسل جوان و نوجوان از غذاهای ایرانی و جایگزین کردن این غذاها به جای فست فودها و اغذیههای وارداتی که کمترین کیفیت غذایی دارند، هستیم.
او افزود: آماچوی هنگوی ختم، سوهان زرندی، چلوگوشت زرندی به عنوان سه غذا و شیرینی مخصوص زرندیها در لیست آثار ملی کشور ثبت شده است از گندم شیر و آبگوشت بعنوان دو غذایی که در تعداد زیادی از شهرستانها پخت میشود، به صورت استانی و مشترک ثبت شده است ضمن آنکه ۵ جشنواره زرند برای ثبت در تقویم ملی گردشگری ارسال شده است.
در آئین اولین جشنوارهی گندم شیر، معاون سیاسی فرماندار زرند هم با اعلام اینکه قطار جشنوارههای زرند پرشتابتر حرکت خواهد کرد از رونمایی تقویم جشنوارههای سال ۱۴۰۲ تا اواسط اسفندماه خبر داد و گفت: اولین شهرستان در کشور هستیم که از سالها قبل، تقویم جشنوارهها را تنظیم و منتشر کردیم و آنطور که اخیرا شنیدم، امسال قرار است وزارتخانه میراث فرهنگی کشور، رویدادها و جشنوارهها را به صورت تقویم تنظیم کنند و قطعا این اقدام باعث شور و نشاط اجتماعی و ترغیب مردم به سفر خواهد شد و در نتیجه به رونق اقتصادی کشور هم کمک خواهد شد.
فتاحی، بخشدار مرکزی زرند هم از عزم جدی بخشداری برای برگزاری رویدادهای گردشگری و جشنوارهها خبر داد و گفت: بیشترین جشنوارههای شهرستان در روستاهای بخش مرکزی شهرستان زرند برگزار میشود و البته اعتقاد داریم که ماحصل جشنوارهها تاکنون علاوه بر تزریق شور و نشاط در بین روستاییان، سبب شده تا برخی مشکلات روستاها هم در کنار برگزاری جشنوارهها مرتفع شود.