سید حمیدرضا کاظمی نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، شرکت در انتخابات و رأی دادن را نیز از دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و یادآور شد: خدمات انجام شده از سوی نماینده به عنوان خدمتگزار نیز از دستاوردهای انقلاب اسلامی است و در این شرایط سخت اقتصادی در حوزههای مختلف زیرساختی، صنعت، بهداشت و درمان، راههای شهری و روستایی، آب و کنترل آبها و حق آبه مردم از سدهای بالادست از خدمات انجام شده است.
نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در رابطه با احداث سدهای بالادست رودخانه «کشکان» اشاره کرد و افزود: درجلسهای با وزیر نیرو در رابطه با سدهای «معشوره»، «چول هول» و «بن لار» بحث و پیگیری شد و هفته گذشته گروه فنی برای بررسی موضوع به منطقه اعزام شد.
کاظمی، گفت: مطالعات اولیه سد «چول هول» انجام شده و مطالعات دوم آن نیز باید انجام شود، انجام مطالعات سد «بن لار» نیز به وزارت نیرو واگذارشده و همچنان که پیش از این نیز اعلام شده حقابه مردم پلدختر و معمولان به عنوان پایین دست باید از سد «معشوره» مشخص شود.
وی، افزود: اعلام شد ۴۲ میلیون مترمکعب از سد «معشوره» حقابه کشاورزی مردم پلدختر و معمولان است و ۴۰ میلیون مترمکعب مازاد بر کشاورزی نیز حق زیست محیطی رودخانه «کشکان» است.
نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: ۷۰۰ موتور تلمبه و ایستگاههای پمپاژ ۱۵ میلیون متر مکعب آب مصرف میکنند که اگر همه پروژههای وزارت خانههای نیرو و جهاد کشاورزی نیز به نتیجه برسند کمتر از این میزان آب استفاده میشود یعنی تا ۷۲ میلیون فاصله است.
کاظمی، به راه آهن دورود، خرم آباد، پلدختر و اندیمشک اشاره کرد و افزود: این پروژه به عنوان موضوعی مهم از طریق دورود، خرم آباد و آزادراه به اندیمشک متصل میشد که طی دو سال و نیم پیگیری و تلاش به خرمآباد ویسیان، معمولان، پلدختر اندیمشک تغییر مسیر داد و این کار بسیار بزرگی است که ۲۰ هزار میلیارد اعتبار لازم دارد.
وی، افزود: بر این اساس پیگیری شده تا این مبلغ از تهاتر نفت تأمین شود که در صورت موفقیت کلنگ آن به زمین زده میشود.
نماینده مردم شهرستانهای پلدختر، معمولان در مجلس شورای اسلامی، گفت: شهرستان شدن معمولان را مردم چند روز پیش جشن گرفتند که کار بزرگی در راستای رفع محرومیت از این منطقه بود و دولت برای خدمات رسانی بیشتر در معمولان مستقر میشود.