معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه ۱۵ نفر از کودکان کار شناسایی شده اتباع خارجی هستند اظهار کرد: مرکز حمایتی آموزشی کودکان کار خیابانی استان در کنار مراکز اورژانس اجتماعی از طریق مداخله های اجتماعی،حضور میدانی برای شناسایی، آگاه سازی عمومی و آموزش خانواده ها برای کاهش این پدیده فعالیت می کند.
وی تاکید کرد: کارشناسان اورژانس های اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بازدیدهای میدانی برای انجام آموزش و مراجعه به خانواده کودکان کار خیابانی انجام داده اند تا از پیامدهای این پدیده اجتماعی زیانبار پیشگیری کنند.
وی تاکید کرد: سال های (۱۴۰۰ و ۱۴۰۱) ۲۱۴نفر از کودکان کار شناسایی شده در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی و پس از تشکیل پرونده برای حمایت از آنان در ابعاد آموزشی تلاش شده بود .
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد:براساس قانون برخی دستگاه های اجرایی برای ارائه خدمات به کودکان کار خیابانی وظیفه دارند اما مشارکت آنان در این زمینه اندک است.
وی معتقد است : پدیده کودکان کار خیابانی همچون دیگر آسیب های اجتماعی ریشه در متغیرهای کلان اقتصادی و اجتماعی دارد.
وی ادامه داد که با اطمینان نمی توان گفت اما به نظر می رسد تعدادی از کودکان کار خیابانی در کهگیلویه و بویراحمد شکل سازمان یافته به خود گرفته است و افرادی در حال بهره وری از این کودکان هستند.