تحریم انرژی روسیه کشور‌های اروپایی را مجبور کرده است نزدیک به ۸۰۰ میلیارد یورو بودجه برای مقابله با این امر اختصاص دهند.

با آغاز جنگ اوکراین در ۲۴ ام فوریه ۲۰۲۲، کشور‌های اروپایی تضعیف روسیه اقدام به اعمال طیف گسترده‌ای از تحریم‌ها علیه مسکو کردند. روسیه که جان مرشایمر، بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان آن را یک پمپ بنزین بزرگ می‌خواند و وابستگی زیادی به صادرات نفت و فرآورده‌های آن دارد، هدف تحریم‌های گسترده کشور‌های غربی به ویژه در حوزه انرژی قرار گرفت. با این حال، بازنده بزرگ این تحریم‌ها کشور‌های غربی بودند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، تحقیقات نشان می‌دهد کشور‌های اروپایی برای مقابله با افزایش بهای انرژی در بخش خانگی و صنعتی مجبور به تخصیص نزدیک به ۸۰۰ میلیارد یورو بودجه شده اند. با این حال، با ادامه جنگ اوکراین و تحریم‌های روسیه، این هزینه‌ها می‌تواند افزایش پیدا کند.

اندیشکده بروگل در تحقیقات خود و تحلیل داده‌های آماری می‌گوید: کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از سپتامبر ۲۰۲۱ تاکنون برای مقابله با بحران هزینه‌های انرژی مجبور به اختصاص ۶۸۱ میلیارد یورو شدند. انگلیس نیز که اکنون دیگر خارج از اتحادیه اروپاست به تنهایی ۱۰۳ میلیارد یورو بودجه بدین منظور اختصاص داده است. این رقم درباره کشور نروژ بیش از ۸ میلیارد یورو است.

برآورد‌های قبلی این اندیشکده در ماه نوامبر حاکی از آن بود که کشور‌های اروپایی باید ۷۰۶ میلیارد یورو در این زمینه تخصیص دهند، اما اکنون این رقم در مجموع به ۷۹۲ میلیارد یورو رسیده است. برآورد می‌شود با ادامه تحریم‌های روسیه و باقی ماندن یک ماه دیگر از فصل زمستان، این هزینه‌ها افزایش داشته باشد.

در میان کشور‌های اروپایی نیز آلمان با اختصاص ۲۷۰ میلیارد یورو، در صدر کشور‌های اروپایی در زمینه تخصیص بودجه برای مقابله با افزایش هزینه‌های سوخت قرار دارد. انگلیس، ایتالیا، و فرانسه در رده‌های بعدی در این زمینه قرار دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار