سردار رادان با ماموریت ویژه تحول آفرینی در پلیس برای فرماندهی آن انتخاب شده و قرار است پلیس علاوه بر خدمت رسانی همیشگی خود که دارای دستاوردهای مختلفی بوده با طرح های جدید فعالیت های خود را ارتقا دهد‌.

پلیس از جمله نیرو‌ها و سازمان‌های محوری در هر کشوری است که علاوه بر رسالت بزرگ ایجاد نظم و امنیت در کشور‌های مختلف دارای کارویژه‌های جدیدی هم شده است که در حوزه فرهنگ امنیت تعریف می‌شود.

بدین معنا که پلیس مدرن در کشور‌های مختلف تنها مقابله با تخلفات مختلف را اساس کار خود قرار نمی‌دهد بلکه در مجموعه اقدامات مختلف به دنبال ایجاد رفاه جمعی است که در سایه امنیت و بازدارندگی و پیشگیری از جرایم و بزه‌های مختلف حاصل می‌شود.

نیروی انتظامی در کشورمان نیز در زمان‌های مختلف همین شیوه و رویکرد را در پیش گرفت و نگاهی به عملکرد نیروی انتظامی در کشورمان و تشکیل واحد‌های مختلف در همین حیطه می‌گنجد؛ از تشکیل پلیس ۱۱۰ گرفته که سرعت در عملکرد را سرلوحه کار خود قرار داده بود تا گشت‌های ویژه پلیس که این روز‌ها دیده می‌شوند رویکرد تحولی پلیس برای ایجاد رفاه عمومی در سایه فرهنگ امنیت است.

اما حساسیت کار نیروی انتظامی بسیار بالاست تا جایی که رهبر معظم انقلاب بیان می‌کنند، نیروی انتظامی باید اقتدار داشته باشد، اما ایشان عوامل پلیس را از رفتار بی مهار باز می‌دارند.

از همین روست که "سردار احمدرضا رادان" فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی مطرح می‌کند:" پلیس در همه جای کشور برای مردم پیام خدمتگزاری، رافت و مهربانی دارد. "

انتخاب سردار رادان هم در همین منظر مورد توجه است؛ وقتی وی که سابقه قابل توجهی در حوزه مدیریتی این نیرو دارد به عنوان فرمانده آن انتخاب شد، نظر بسیاری از افراد را به خود جلب کرد. بسیاری مطرح می‌کردند که این انصاب داری ابعاد مختلفی است؛ خصوصا وقتی که وی اخیرا ۱۰ تحول ویژه در پلیس را کلید زد، مشخص شد که انتخاب او جهت ایجاد تحولات جدید در این راه خطیر است.

این دستورات و تغییرات محوری هم به مردم باز می‌گردد و هم به نیرو‌های پلیس و هم به مجموعه فرماندهی نیروی انتظامی کل کشور. بدین معنا که دستورات اخیر در وهله اول نگرش مردم نسبت به پلیس و همچنین تسهیل و تسریع و نتیجه بخش کردن خدمات نیروی انتظامی به جامعه را شامل می‌شود. سرقت‌هایی که تعداد آن خصوصا در مواردی، چون دزدی‌های کوچک مانند سرقت گوشی همراه در حال فزونی یافتن است در این حیطه مورد توجه قرار گرفته تا جایی که سردار "سعید منتظرالمهدی" معاون فرهنگی و اجتماعی با اشاره به ۱۰ فرمان تحول گرا پلیس اظهار کرد: "اقدامات عاجل برای برخورد با سارقان و مالخر‌ها به عنوان عاملان مخل امنیت صورت و نتیجه اقدامات به مردم اعلام می‌شود. "

همچنین یکی از فرامین به "اتخاذ تمهیدات قانونیِ فوری برای تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی در پارکینگ‌ها و استرداد به صاحبان خودرو" اشاره دارد.

موضوع دیگر که به عملکرد نیرو‌های انتظامی باز می‌گردد از افزایش اضافه کار و ساعت کاری آنان گرفته تا تامین رفاه و معیشت نیرو‌های پلیس برای خدمت بی دغدغه به مردم و همچنین بازنگری در جذب نیرو‌ها و ... می‌شود.

بعد دیگر این ۱۰ دستور سردار رادان به ایجاد تحول در ساختار پلیس از اقدامات سریع، گزارش قبل، حین و بعد از ماوریت‌های پلیس، آشنایی با فناوری‌های نوین و روزآمد کردن تجهیزات پلیس برای خدمت رسانی سریع و با کیفیت، اصلاح روش‌ها در حوزه " ترافیک شهری و جاده ای" و مهمتر از همه استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای و اقدامات ایجابی و ... اشاره دارد.

با این حال به نظر می‌رسد سردار رادان با ماموریت ویژه تحول آفرینی در پلیس برای فرماندهی آن انتخاب شده و قرار است پلیس علاوه بر خدمت رسانی همیشگی خود که دارای دستاورد‌های مختلفی بوده با طرح‌های جدید فعالیت‌های خود را ارتقا دهد.

منبع: جهان نیوز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۱ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱
ازش خوشم میاد سال 86 شاخ ارازل اوباش واقعیو این شکست