پرداخت ۱۳۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه از پرداخت ۱۳۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری با ایجاد شش هزار و ۷۴۵ اشتغال پایدار در استان کرمانشاه خبر داد.

محمد طاهر عظیمی‌فشی مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه با اشاره به حمایت صندوق کارآفرینی امید از طرح‌های روستایی، گفت : طرح‌هایی نظیر روستای نوفن، طرح هر روستا یک محصول، هر خانه یک کارخانه، طرح روستای فاقد بیکار از جمله طرح‌هایی است که در دستور کار این صندوق قرار دارد.

وی افزود: در کرمانشاه ۲۵۰ صندوق خرد محلی زنان روستایی در ۲۵۰ روستا به صورت پایلوت تحت پوشش است که از سوی صندوق کارآفرینی امید ۱۴ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه با تضمین یک فقره سفته دریافت کرده اند.

عظیمی‌فشی تصریح کرد: صندوق‌های خرد روستایی در استان کرمانشاه شش هزار و ۲۵۰ ذی نفع دارند که در قالب پرداخت تسهیلات قرض الحسنه زنان روستایی توانسته‌اند بازاری برای فروش محصولات تولیدی خود فراهم کنند.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات ارزان قیمت با تضامین آسان توسط صندوق کارآفرینی امید، عنوان کرد: این صندوق با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، سازمان مدیریت ترویج، سازمان بسیج سازندگی و در موارد معدودی نیز با همکاری بهزیستی سبب برخورداری شش هزار و ۲۵۰ زن روستایی از تسهیلات اشتغالزایی شده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه درباره طرح روستای نوفن، تصریح کرد: در این طرح تکنولوژی و فناوری از طریق شرکت‌های دانش بنیان و فن‌آور به روستا‌ها انتقال داده می‌شود.

به گفته عظیمی‌فشی، صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه از نظر پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به گروه‌های هدف روستایی و ایجاد اشتغال پایدار روستایی جزو استان‌های برتر است.

وی از پرداخت ۱۳۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری با ایجاد شش هزار و ۷۴۵ اشتغال پایدار در استان کرمانشاه خبر داد که نرخ کارمزد آن در مناطق مرزی چهار درصد و در مناطق غیر مرزی شش درصد است.

عظیمی‌فشی با بیان اینکه عمده تسهیلات در حوزه روستایی پرداخت می‌شود، خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه هفتمین استان مجری طرح روستای نوفن است با این هدف که با استفاده از فناوری و تکنولوژی شرکت‌های دانش‌بنیان، به افزایش بهره وری در طرح‌های روستایی منجر شود و دسترسی به بازار فروش تسهیل شود.

وی با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فن آور، افزود: استفاده از تکنولوژی و فناوری روز با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان یک نیاز در راستای ارتقای تولیدات و حمایت از طرح‌های روستایی است.

عظیمی‌فشی گفت: صندوق کارآفرینی امید یک رویکرد تأمین مالی با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به شرکت‌های فن‌آور و دانش‌بنیان دارد که امیدواریم این نقش را به نحو احسنت ایفا کند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.