ملکی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی با اشاره به اینکه نان جزو کالاهای مهم در سفره غذایی مردم است گفت: جهت بالا بردن ارزش غذایی نان و سبوس دار کردن عرضه نان با آرد کامل در استان طرحی تحت عنوان "نان کامل" به عنوان یک طرح متحولانه مطرح شده است.
ملکی افزود: خوشبختانه با پیگیریهای صورت گرفته شورای احیای نان کامل در استان تشکیل و احکام آن برای اعضا صادر شده است.
او اضافه کرد: در این طرح قصد بر این است زمینهای فراهم شود تا نانهای سبوسدار یا نانهای با آرد کامل در استان مرکزی به صورت عمومی عرضه شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی بیان کرد: این طرح از ابتدای سال مطرح و بررسی شده، اما به صورت جدی و رسمی وارد فاز جدیدی شده تا کار به صورت گسترده انجام شود وامیدواریم بتوانیم در یک بازه دوساله ۳۰ درصد نانواییها را به این طرح وارد کنیم.
او ادامه داد: تاکنون ۵۶ نانوایی در استان این اقدام را انجام داده اند و جهت ارائه این نان با قیمت مناسب آرد کامل با آرد یارانهای مخلوط میشود.
ملکی با اشاره به اینکه هدف بر این است که این طرح به صورت پیشگام در کشور مطرح شود بیان کرد: اگر بتوان آردهایی با سبوس کامل عرضه کرد، مردم دچار بسیاری مشکلات از جمله مشکلات گوارشی و. نمیشوند.