او با بیان اینکه شهر بیرجند به عنوان یکی از شهرهای بحرانی در زمینه تصادفات در کشور شناخته شده است افزود: از ابتدای سال ۲۱ نفر در بیرجند در تصادفات درون شهری فوت کرده اند که ۲ نفر متوفیان زیر ۵ سال بوده و ۱۵ نفر نیز زیر ۲۵ سال سن داشته اند.
سرهنگ عباسی با اشاره به اینکه از عوامل مهم تصادفات درون شهری نبود روشنایی کافی و پل هوایی، ناایمن بودن گذرگاهها و... است، اظهار کرد: حدود ۱۵ درصد تصادفات در استان به دلیل سرعت بالا و عدم کنترل خودرو رخ می دهد که بیش از ۸۰ درصد واژگونی خودروها در مرکز استان صورت میگیرد.
بیشتر بخوانید
رئیس پلیس راهور استان در خصوص تعقیب و گریز موتور سواران از سوی پلیس کنترل نامحسوس گفت: ۲ سال و نیم است که این موضوع صورت نمیگیرد و در ۳ مرحله به موتور سواران اخطار داده میشود و بعد از آن وسیله نقلیه راهی پارکینگ میشود.
حدیدی نژاد معاون امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شهرداری بیرجند گفت: امسال خط کشی معابر، اجرای سرعت کاهها و پیاده روسازی اکثر معابر صورت گرفته است.
او در خصوص ورودی مهرشهر افزود: ۳ ورودی برای این منطقه در نظر گرفته شده است که در صورت تأمین اعتبار در شورای ترافیک استان این ورودیها بازگشایی میشوند.