اختتامیه جشنواره ملی شعر حریم ولی، با شعرخوانی شاعران منتخب این رویداد در اردبیل برگزار شد و از شاعران برگزیده، تجلیل به عمل آمد.

اختتامیه جشنواره ملی شعر حریم ولی، با شعرخوانی شاعران منتخب این رویداد در پاسخ به اهانت نشریه فرانسوی شارلی ابدو به مقام معظم رهبری در اردبیل برگزار و از شعرای برگزیده، تجلیل به عمل آمد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در آئین اختتامیه جشنواره ملی شعر حریم، ولی در مجتمع فرهنگی ولایت سپاه حضرت عباس (س) اردبیل گفت: اهانت در تاریخ، کار چند طایفه است و نخستین آن، افراد فاقد تربیت و ادب هستند.

آیت الله سید حسن عاملی اضافه کرد: به گواهی تاریخ، امام علی (ع) فرموده بود دوست ندارم به معاویه و لشگر او فحش داده شود؛ این بینش محصول تربیت نبوی است که در وجود امیرمومنان تجلی یافته و امروز، اخلاق پیغمبر اسلام (ص) ثروت و هویت ما مسلمانان است.

او افزود: طایفه دوم که به توهین عادت دارند، انسان‌های فاقد برهان و استدلال هستند و با دست‌های خالی به فحش پناه می‌آورند. طایفه سوم، افراد عصبانی هستند که اختیار خود را از دست می‌دهند و طایفه چهارم نیز آن گروهی هستند که از شدت شکست بد و بیراه می‌گویند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: خوشبختانه امروز سنگر‌ها یکی پس از دیگری توسط جریان مقاومت فتح می‌شود و دشمن از سر عصبانیت به فحش و اهانت روی آورده است. البته ما با اجرای این جشنواره نخواستیم دشمن را عددی فرض کنیم، بلکه طبق روایات مستند، امام مثل ستاره می‌تابد و دست اهل توهم هرگز به آن نمی‌رسد.

امام جمعه اردبیل تصریح کرد: مرام و فکر رهبر معظم انقلاب اسلامی در قلب آزادگان دنیا جای گرفته است و این برنامه باشکوه نیز نشان داد که ما نیز دلی سرشار از عشق و ارادت به ساحت مقام معظم رهبری داریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جشنواره گفت: ۲۲۶ شعر از ۱۹۸ شاعر از استان‌های مرکزی، قم، کرج، اصفهان، زنجان، گیلان، کردستان، اردبیل و ساوه برای این جشنواره ارسال شده بود که از میان آن‌ها محمد زارعی از دلیجان استان مرکزی، علیرضا اطلاقی از ساوه، رضا یزدانی از قم و یاشار کاظمی از کرج به عنوان شعرای برتر انتخاب شدند.

امیر رجبی اضافه کرد: همچنین در این جشنواره علی سلیمانیان از اصفهان، عیسی پاشاپور از استان اردبیل، ناصر اسماعیلی از زنجان، رضا نیکوکار از رشت، میلاد نوری نیا از کردستان و امیرحسین رسولی از اردبیل به عنوان شعرای برگزیده معرفی شدند.

او افزود: مهدی میرزارسول زاده، سید سعید اطهر نیاری و وفا منافی داوران این جشنواره بودند و استاد، ولی الله کلامی زنجانی شاعر عاشورایی کشورمان نیز به عنوان مهمان ویژه در این جشنواره حضور یافته و شعرخوانی کرد.

همخوانی شاعران عاشورایی، اجرای سرود حماسی با هنرنمایی اعضای دختر و پسر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد اردبیل از بخش‌های قابل ذکر این جشنواره بود و در پایان از شاعران برگزیده و منتخب، عوامل برگزاری جشنواره و مربیان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.

این جشنواره با پیشنهاد دفتر امام جمعه اردبیل و همکاری سپاه حضرت عباس استان اردبیل، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، صدا و سیما و برخی دستگاه‌ها و نهاد‌های فرهنگی استان اردبیل برگزار شد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.