عابدی گفت: این زراعت در شرق روستای چپاقلی در سطح ۲ هکتار انجام شده است.
او با بیان اینکه میزان بذر مصرفی ۸ کیلوگرم در هکتار بوده است افزود: رقم تی تی کاکا به صورت بذرمال با اسید هیومیک و سم آفتکش کائوچو و دستگاه کارنده انجام شد.
عابدی افزود: رعایت تاریخ کاشت در بهمن تا پایان هفته اول اسفند ماه در عملکرد بسیار مهم است.
برداشت این محصول از اواخر خرداد آغاز و به طور کامل برداشت میشود.
کینوا دارای مواد مغذی فراوانی است.
کینوا به صورت طبیعی گلوتن ندارد و خصوصا برای افراد دارای بیماری سلیاک بسیار مناسب است.