چهارمین میز خدمت شهرستانی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در نی‌ریز برگزار و مسائل و مشکلات ۱۷ واحد تولیدی و صنعتی در شهرک‌های صنعتی سنگ و ده فاضل رسیدگی و بررسی شد.

مشکلات واحد‌های صنعتی در بخش‌های دریافت تسهیلات بانکی، بیمه و تامین اجتماعی، اسناد اراضی، نقل و انتقال، تامین زیرساخت، امور مربوط به ساخت وساز واحدصنعتی و پایان کار با حضور  مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، فرماندار این شهرستان بررسی و رسیدگی شد.

مدیر عامل شرکت در این جلسه با بیان اینکه برنامه میز خدمت شهرستانی شهرک‌های صنعتی با هدف تکریم ارباب رجوع و کاهش مراجعات صنعتگران در شهرستان‌ها به مرکز استان در دستور کار قرار گرفته است گفت: برگزاری این جلسات در شهرستان‌ها رضایتمندی سرمایه گذاران و صنعتگران را به همراه داشته اند.

سید مصطفی هاشمی گفت: در این جلسات مشکلات بصورت مستقیم و بدون واسطه مطرح و راهکار‌های رفع آن نیز درنظرگرفته می‌شود.

او گفت: در این برنامه که در تمام شهرستان‌های استان برگزارخواهد شد، ضمن احصای مسائل و مشکلات صنعتگران مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، با حضور مسولان شهرستانی ونمایندگان دستگاه‌های اجرایی درخصوص رفع این مشکلات تصمیم گیری می‌شود.

هاشمی در ادامه با بیان اینکه شهرستان نی ریز از قطب‌های صنعتی استان است گفت: در بخش شهرک‌های صنعتی سه شهرک صنعتی سنگ، ده فاضل و غدیر گه در این شهرستان ایجاد شده است.

او گفت: در حال حاضر با ۲۴۱ سرمایه گذار در این شهرک‌های صنعتی قرارداد منعقد شده که از این تعداد ۱۷۶ واحد با اشتغال ۱۹۰۰ نفر در مرحله فعالیت قراردارند.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود: ظرفیت واگذاری زمین در شهرک صنعتی سنگ به مرحله پایانی رسیده و در ناحیه صنعتی ده فاضل نیز بخش زیادی از اراضی آن واگذار شده، بنابراین طرح توسعه ناحیه صنعتی ده فاضل و فعال سازی شهرک صنعتی غدیرگه در دستور کار قرارگرفته است.

او گفت: شهرک صنعتی سنگ دارای ۱۸۶ هکتار مساحت و ناحیه صنعتی ده فاضل نیز ۴۶ هکتارمساحت است که کار واگذاری در آن‌ها درحال انجام است.

هاشمی از برنامه این شرکت به منظور راه اندازی خوشه سنگ نی ریز خبر داد و گفت: مراحل امکان سنجی این خوشه توسط مشاور انجام شده و در اولویت برنامه توسعه خوشه‌ای قراردارد.

او با اشاره به ظرفیت‌های موجود درشهرستان نی ریز در زمینه دارا بودن منابع غنی معدنی سنگ تزیینی و نما و نیز فعال بودن شهرک صنعتی سنگ نی‌ریز بعنوان یکی از مهم‌ترین شهرک‌های تخصصی سنگ کشور و خاورمیانه گفت: استقرار و فعالیت ۱۵۰ واحد مرتبط با سنگ‌بری و فرآوری سنگ و با اشتغالزایی یک هزار و ۱۷۰۰ نفر در این شهرک صنعتی بیانگر اهمیت ویژه این شهرک صنعتی در زمینه صنایع جانبی مرتبط با سنگ است وبه همین دلیل نیز مراحل ایجاد این خوشه صنعتی در دستورکار این شرکت قرارگرفته است.

هاشمی هدف از راه اندازی خوشه سنگ را حمایت از فعالان بخش خصوصی در حوزه‌های صادرات، برند سازی، تقویت تولید داخلی و ارتقای کیفیت محصولات اعلام کرد و گفت: واحد‌های عضو خوشه‌های صنعتی از محل ارتباطات و همکاری‌های مشترک سود کسب می‌کنند و این همکاری، دانش فنی و بهره وری آن‌ها را افزایش داده و هزینه‌های تولیدشان را نیز کاهش می‌دهد.

او گفت: تقویت خوشه‌های صنعتی تقویت کننده و محرک صنایع کوچک و متوسط در عرصه تولید و بازار خواهد بود و اثرات اقتصادی مطلوبی را در سطح جامعه به همراه خواهد داشت.

هاشمی همچنین با اشاره به لزوم حمایت‌ها از صنایع فراوری سنگ در شهرک صنعتی سنگ سردار شهید قاسم سلیمانی نی ریز گفت: در قالب تور‌های صنعتی و نمایشگاهی داخلی و خارجی و نیز خدمات حمایتی صنایع کوچک نظیر برگزاری دوره‌های آموزشی و صدور ضمانت نامه تا سقف ۷۰ میلیارد ریال توسط صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک از واحد‌ها حمایت می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفت: در شهرک صنعتی سنگ نی ریز زیرساخت‌ها و امکانات زیربنایی مورد نیاز صنعتگران وجود دارد و با اجرای برنامه توسعه و تکمیل زیرساخت‌ها این شهرک صنعتی در وضعیت مناسب زیرساختی قرار خواهد گرفت.

هاشمی همچنین از تعدادی واحد سنگبری در شهرک صنعتی سنگ بازدید و به بررسی مشکلات آن‌ها پرداخت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.