مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: استفاده از ظرفیت تمامی دستگاه ها برای کمک به آموزش و پرورش ضروری است.

حجت الاسلام حمید نیکزاد مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در حاشیه اجلاس مشترک روسای آموزش و پرورش و ائمه جمعه شهرستان‌های خوزستان با عنوان قرارگاه آینده ساز  گفت: بیش از ۱۶ سال است که ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش  تشکیل شده و به بلوغ رسیده  و در این راستا دستورالعمل‌ها و تفاهم نامه‌های  متعددی نوشته شده است.

او می‌گوید: در این زمینه  در ستاد همکاری حدود ۴۰ برنامه نوشته شده و بخشی از آن‌ها  استانی بوده که به کل استان‌ها ابلاغ  و به مناطق ارسال شده که  می‌تواند موضوع کمیته‌های همکاری باشد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش ودبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش  ادامه داد: برگزاری این جلسه برای قوام دادن به مباحث  کمیته‌ها  خوب است. اعضای ستاد همکاری ها،  دستورالعمل‌های کمیته‌های همکاری را دریافت و به ائمه جمعه‌ها ابلاغ کنند.

حجت الاسلام نیکزاد با بیان اینکه شان امام جمعه در آموزش و پرورش تام دیده شده و به عنوان رئیس کمیته بوده و اعضا نیز مشخص است، گفت: نماینده، ولی فقیه در استان، ائمه جمعه در شهرستان‌ها  و روسای مناطق  و نایب رئیس، دبیر جلسات و معاونان پرورشی، رئیس سازمان تبلیغات و رئیس اوقاف  و مسئول اتحادیه  و روسای حوزه‌های علمیه خواهران و برادران  در استان اعضای این کمیته‌ها هستند که می‌توانند خیلی موثر باشند.

او افزود: در سند تحول بنیادین آمده است که باید از ظرفیت همه مجموعه برای آموزش و پرورش استفاده شود. آموزش و پرورش مجموعه عریض و طویلی است که  وزارتخانه به تنهایی قادر به اداره آن نیست  و این مسئله توسط  ستاد ائمه جمعه احساس  ودرک شد و همه ما باید پیگیر این موضوع باشیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش  گفت: از ظرفیت استانداری، شهرداری، فرمانداری  و سایر دستگاه استفاده کنیم  که  این شان  و جایگاه را  امام جمعه بعنوان پدر معنوی در استان و شهرستان دارد و می‌تواند آن را مطالبه کند.  

حجت الاسلام نیکزاد با بیان اینکه فرزندان ما در آموزش و پرورش آماج حمله‌های متعدد دشمن هستند و آن‌ها را باید دریابیم، ادامه داد: بحث شبکه سازی جدی گرفته شود،   از اعضای آموزش و پرورش افردای به کار گرفته   و مسئولیت داده و مطمئن باشید که این شبکه سازی‌ها برکت خواهد داشت.

او افزود: نماینده ولی فقیه در خوزستان کارگروه‌هایی را در زمینه‌های مختلف فعال کردند  و افراد متعددی را از دستگاه‌های مختلف استان  مسئول این کارگروه‌ها قرار دادند که جای خرسندی دارد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش   گفت: اگر شبکه سازی مثبت اتفاق بیفتد به کار و ارتعاش کار در سطح جامعه و مدارس قدرت  می‌دهد.

حجت الاسلام نیکزاد می‌گوید: حتی در بین  دانش آموزان شبکه سازی صورت گیرد بدین صورت که دانش آموزان موثر متوسطه دوم را به دفاتر وصل کرده و به آن‌ها مسئولیت دهید و تشکل‌ها را جدی بگیرید اگر انقلاب ما رقم خورد به واسطه تشکل‌های انقلابی بود که فعالیت کردند.

او تعداد ائمه جماعات در سطح خوزستان را ۳ هزار نفر عنوان کرد و افزود: این تعداد ائمه جماعات ظرفیت فوق العاده‌ای است  و باید حوزه ستاد همکاری د ر این زمینه نیز اهتمام داشته باشد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش  در خصوص طرح امین گفت: این طرح رشد قابل توجهی پیدا کرد اگرچه در دوران کرونا طرح رو به افول بود، اما امروز در سیستم ۲۴ هزار روحانی در  طرح امین در کشور  فعالیت دارند.

حجت الاسلام نیکزاد با اشاره به اینکه پژوهشی حول طرح امین انجام و آسیب‌های طرح بررسی و دستورالعمل نوشته شد، افزود: نیرو‌های جهادی این طرح   را تکریم و حمایت مالی کنید.

او با بیان اینکه در بحث‌های محتوایی نیز به نسبت زیست بوم منطقه سعی کنید به نیرو‌ها آموزش دهید و در کمیته  استفاده کنید، گفت: ۳ هزار مدرسه شبانه روزی در کشور وجود دارد  که ظرفیت فوق العاده‌ای برای طرح‌های ستاد حوزه و آموزش و پرورش  است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.