اسماعیل محبیپور در جشنواره هنرهای تجسمی که به مناسبت دهه فجر برگزار شده بود، ضمن ابراز خوشنودی از حضور در این جشنواره و دیدار با هنرمندان، گفت: این فضای هنری، هم فضای نقد شرایط موجود جامعه مانند وضعیت اقتصادی و معیشتی را به تصویر کشیده و هم موضوعاتی مغفول مانده مانند بحران آب، دشمنیها و دوستیهای در سطح جامعه و در روابط بین کشورها.
او گفت: همه موضوعات زندگی و مسائل خانوادگی که بسته به دیدگاه عزیزان هنرمند به تصویر کشیده شده و قابلیت بهرهبرداری دارد.
محبیپور گفت: به نظر بنده، باید هنر را به میان مردم ببریم. هنر و هنرمند نباید در نگارخانهها و در راهروهای ادارات مرتبط با هنر، محدود باقی بمانند.
او گفت: هدف هنرمند از ارائه هنر، این نیست که صرفا در پستوی خانهها یا در یک نگارخانه یا کتابخانه باقی بماند. البته آن هم در جای خود ارزشمند است، اما تاثیرگذاری در ذهن مخاطب و انتقال پیام، ارزشمندتر و مهمتر است. یعنی ما باید فضای انتقال پیام را به میان مردم ببریم و این زمینهها را بیشتر از گذشته فراهم کنیم.
محبیپور گفت: در بحث توسعه هنر، همانطور که علاقه مردم کاملا مشخص است و به توانمندی مردم استان فارس به مسائل فرهنگی، فکری و هنری آگاهیم، ملزم به سرمایه گذاری بیشتر و هدفمندتر در این بخش هستیم. استان فارس پر است از آثار هنری و سرشار از تفکرات هنری. انسانهای هنرمند در این استان بیشمار هستند، لذا توسعه فضاهای فرهنگی و هنری جزو آرزوهای همه ماست. هر چند در سنوات گذشته، اتفاقاتی رقم خورده، اما به نسبت انتظارات و به نسبت محصولات و ارائه مطالب در این فضا، عقب ماندگی خیلی زیادی داریم.
او گفت: اخیرا توسط استانداری فارس، حرکتی آغاز شده و اداره کل فرهنگ و ارشاد نیز آن را پیگیری کرده. حرکتی در خصوص تالار مرکزی استان فارس که به نظر میرسد یک فضای مناسب برای ارتباط هنرمند و مردم باشد.
محبیپور گفت: تلاش میکنیم که ادارات مختلف را هم درگیر این موضوع کنیم. یعنی به عنوان نمونه، فضای ارائه محصولات هنری مستقیم به مردم که با همکاری شهرداری باید رقم بخورد، جزو همین اقدامات است. مباحث را هم در این زمینه شروع کرده ایم. البته مشروط به اینکه در شان هنر و هنرمندان عزیزان باشد.
معاون استانداری فارس تاکید کرد: به دنبال ایجاد این فرصتها و فرهنگ سازی در بین ادارات هستیم و امیدواریم در این راه بتوانیم موفق و موثر عمل کنیم.