امان الله طوقی اظهارداشت: سالانه ۶۱۱ هزار تن انواع میوههای گرمسیری، نیمه گرمسیری، دانه دار، هسته دار، دانه ریز، میوههای خشک، محصولات گلخانهای و گیاهان دارویی در ۱۰۰ هزار هکتار از باغات استان تولید میشود.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر بفرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی و مرکبات دارد، بیان کرد: هماینک این استان رتبه نخست تولید موز، رتبه نخست تولید میوههای گرمسیری و رتبه برتر سطح و عملکرد تولید خرمای کشور را داراست.