بیش از ده رویداد و برنامه میز تخصصی گردشگری خوراک با حضور مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی و جمعی از فعالان این حوزه رونمایی شد.

نشست هم‌اندیشی میز‌های تخصصی گردشگری خوراک و آیین رونمایی از رویداد‌های بین‌المللی، ملی و استانی فدراسیون گردشگری خوراک برگزار شد.

مصطفی فاطمی فیروزآبادی ضمن اشاره به اینکه ورود به گردشگری تخصصی و فعال شدن میز‌های متنوع تخصصی از جمله خوراک، ورزشی، فرهنگی، کودک، معلولین و سالمندان، پویایی بیش از پیش بخش خصوصی و فعالین گردشگری و نیز مقاومت بیشتر در مقابل نوسانات بازار و بحران‌های گردشگری را در پی داشته است، گفت: رونق دوباره گردشگری داخلی در ماه گذشته با توجه به تعداد زیاد تعطیلات، همراهی و تعامل تشکل‌های تخصصی و بخش خصوصی، تکمیل ظرفیت اقامتی و اسکان اضطراری در بسیاری از استان‌ها را در پی داشته است که در تحقق این دستاورد مهم، فعال شدن شاخه‌های متنوع گردشگری تخصصی بسیار تاثیرگذار بوده است.

فاطمی همچنین برنامه‌های سال آینده حوزه گردشگری خوراک را متنوع خواند و تاکید کرد: با پیوند میز‌های تخصصی گردشگری از جمله حوزه‌های خوراک و کودک و یا خوراک و سالمندان طیف گسترده‌ای از مخاطبان و گردشگران با موضوعات متنوع گردشگری آشنا خواهند شد و گامی دیگر به سوی توسعه گردشگری داخلی برداشته می‌شود.

وی افزود: راه‌اندازی تیم ملی گردشگری خوراک، کارگاه اصول تغذیه گردشگران سلامت و بیماران خارجی، جشنواره بین‌المللی رسانه و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان، تور گردشگری خوراک یزد، جشنواره ملی مسابقه آشپزی افراد تاثیرگذار دارای معلولیت، برپایی مدرسه عالی مهارتی گردشگری و هتلداری متخصصین ایران، آیین رونمایی از شهر متاورسی گردشگری خوراک تهران، نخستین نمایشگاه گردشگری خوراک و سوغات اقوام ایرانی منطقه آزاد انزلی، برگزاری جشنواره ملی مسابقه آشپزی افراد تاثیرگذار دارای معلولیت، برنامه کودک، طبیعت و غذای سالم از جمله برنامه‌های میز گردشگری خوراک در سال ۱۴۰۲ به شمار می‌آید.  

لازم به ذکر است رونمایی از شعار میز گردشگری خوراک با عنوان «چشمانی بسته به رویای طعم‌های ایرانی سفر کنید»، نیز در این گردهمایی رونمایی شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.