معاون رئیس جمهور برای بازدید و افتتاح طرح وارد همدان شد

«علی سلاجقه» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در سفری یک روزه به منظور بازدید از ۲ طرح صنعتی و افتتاح سیسم غبارگیر یک واحد صبح پنج‌شنبه چهارم اسفند ۱۴۰۱ وارد همدان شد.

سلاجقه ابتدا در میدان سردار شهید حسین همدانی (فرودگاه) مورد استقبال مسئولان قرار گرفت سپس برای ادای احترام در گلزار شهدای این شهر حضور یافت.

معاون رئیس جمهور پس از دیدار و گفت‌وگو با پرسنل اداره کل حفاظت محیط زیست همدان، با حضور در شهرک صنعتی بهاران از ۲ شرکت تولید اسید مهاجر غرب و شرکت دیانا کاغذ به عنوان واحد‌های صنعتی پیشگام در کنترل آلودگی هوا بازدید می‌کند.

شرکت تولید اسید مهاجر غرب با ۲۲ میلیارد تومان هزینه نسبت به بهسازی خط تولید اسید سولفوریک و اجرای سیستم دو جذبی برای بازیافت گاز دی اکسید گوگرد منتشره به هوا اقدام کرده است.

همچنین شرکت دیانا کاغذ تولید کننده ورق کارتن به روش بازیافت از کارتن‌های مستعمل اقدام به اجرای طرح‌های مختلف در واحد شامل واحد اوزون زنی، نصب و راه اندازی سیستم بیوفیلتر، اجرای سه سیستم اسکرابر یا همان تصفیه هوا، برای خنثی کردن گاز‌های آلاینده خط تولید– فیلتر پرس، هیتکس چنجر (رطوبت گیر هوای سالن خط تولید) با هزینه ۱۰ میلیارد تومان کرده است.

همچنین رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در سفر یک روزه به استان همدان با حضور در شهرک صنعتی ویان کبودراهنگ  سامانه غبارگیر شرکت فولاد راد تولید کننده میلگرد و شمش فولاد از ذوب و ضایعات آهن را  با ظرفیت ۴۰۰ هزار تن در سال  افتتاح می کند.

افتتاح و بهره برداری از ۲ دستگاه غبارگیر در شهرک صنعتی ویان کبودرآهنگ در راستای کنترل غبار خروجی با هزینه ۵۰ میلیارد تومان صورت گرفته است.

برنامه پایانی علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست بازدید از غارعلیصدر کبودرآهنگ است.

علیصدر تنها غار تالابی ایران و از معدود غار‌های آبی و بزرگ‌ترین غار آبی جهان در ۷۵ کیلومتری شهر همدان واقع در ارتفاعات ساری قیه نزدیک روستای علی‌صدر شهرستان کبودراهنگ واقع شده است.

استان همدان با مساحت ۱۹ هزار و ۴۹۱ کیلومتر مربع دارای ۶ منطقه حفاظت شده به وسعت ۶۲ هزار و ۳۵۱ هکتار و ۱۳ منطقه شکار ممنوع با وسعت ۲۰۲ هزار و ۷۵۸ هکتار است که در مجموع ۱۳.۶ درصد استان را شامل می‌شود.

از نظر تنوع زیستی ۳۰۷ گونه جانوری بر اساس سرشماری‌های سالانه و مطالعات پژوهشی در همدان شناسایی شده است که حدود ۲۶ درصد تنوع زیستی کشور را شامل می‌شود.

با توجه به بررسی‌های انجام شده گونه قوچ ارمنی به عنوان نماد جانوری استان همدان تعیین شده است.

همچنین تعداد گونه‌های گیاهی استان شامل یک هزار و ۵۴۰ گونه از ۵۱۱ جنس و ۹۰ خانواده از کل گیاهان همدان است، تعداد ۲۱۰ گونه انحصاری ایران و ۳۲ گونه انحصاری استان همدان که همگی آسیب پذیر و در معرض خطر محسوب می‌شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار