در حال حاضر یکی از شایع ترین بیماری های متابولیک دیابت است و هیچ درمانی برای آن وجود ندارد.این امر داشتن یک رژیم غذایی مناسب و تناسب اندام را ضروری می کند.
شاخص گلیسمی پایین (GI) بامیه آن را به انتخاب مناسبی برای بیماران دیابتی تبدیل می کند. بامیه سرشار از آنتی اکسیدان است که به کاهش استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد مضر کمک می کند. همچنین مقاومت به انسولین را بهبود می بخشد که آن را به یک ایده آل برای حفظ سطح قند خون در دیابت بارداری، یعنی در دوران بارداری تبدیل می کند.
یک مطالعه فعالیت ضد دیابتی بامیه را با افزایش ترشح انسولین و کاهش جذب کربوهیدرات ها نشان داده است. فیبر غذایی موجود در بامیه سرعت جذب قند از روده را کاهش می دهد و در نتیجه دیابت را مدیریت می کند. همچنین به حفظ وزن بدن و بهبود تحمل گلوکز کمک می کند.
یک مطالعه اشاره کرده است که فلاونوئیدهای اصلی، ایزوکورسیترین و کورستین موجود در بامیه، به کاهش گلوکز خون، انسولین خون، تری گلیسیرید و سطح کلسترول تام کمک می کند.
سایر فواید بامیه برای سلامتی
در اینجا برخی دیگر از فواید سلامتی بامیه آورده شده است که عبارتند از:
برای کاهش سطح قند خون مفید است.
با کنترل سطح کلسترول مضر، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
سرشار از ویتامین C است که می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن ما کمک کند.
مصرف آن در دوران بارداری بی خطر است زیرا حاوی ویتامین های A، B و C است.
سرشار از ویتامین K است که به رشد استخوان و لخته شدن خون کمک می کند.
منبع: الیوم السابع