رضوی در خصوص توزیع گوشت، گفت: طرح توزیع گوشت تنظیم بازار توسط اتحادیه تعاون روستایی استان از طریق اینترنتی و با همکاری اداره پست انجام شده است.
او افزود: در این طرح سهمیه اختصاص داده شده به اتحادیه، برای توزیع کالا به صورت اینترنتی توزیع شده است که در این خصوص بخشی از سهمیه گوشت قرمز در شهرستانهای قاین و بیرجند به صورت اینترنتی توزیع شد.
مدیر تعاون روستایی خراسان جنوبی با بیان اینکه کارگروه استانی تشکیل و سهمیه استانی مشخص و مباشر برای تأمین میوه تعیین شد، بیان کرد: میوه کاملا تامین و به استان حمل شده و براساس زمانبندی تعیین شده توسط کارگروه در ایام پایان سال و نوروز ۱۴۰۱ با نرخ ۱۰ تا ۱۵ درصد زیر قیمت بازار توزیع خواهد شد.
رضوی در خصوص فعالیت روستابازارها نیز گفت: دو روستا بازار در مرکز استان ایجاد شده و هدف اصلی از ایجاد روستا بازار تأمین کالای اساسی و مایحتاج اصلی مردم با نرخ پایینتر از بازار با تأمین از تولید کننده اصلی و روستایی و توزیع آن بین مردم است که در حال برنامه ریزی برای گسترش این فعالیتها هستیم.
او در مورد نظارت بر بازار رمضان و عید نوروز، ادامه داد: موضوع نظارت بر عهده جهادکشاورزی و صمت بوده، اما در خصوص تأمین کالا در ماه مبارک رمضان اقداماتی برای تأمین خرما و سایر اقلام اساسی منجمله برنج و روغن انجام شده است.
مدیر تعاون روستایی خراسان جنوبی در خصوص فعالیت مراکز خرید توافقی و وارد کردن محصولات بیشتر به چرخه این نوع خرید، بیان کرد: خرید توافقی از فعالیتهای تشکلهای تعاونی بوده که در این خصوص تمامی تشکلها به فراخور نیاز به این چرخه ورود میکنند و هدف از آن، کاهش دغدغههای کشاورزان برای فروش محصول و جلوگیری از ضرر و زیان این قشر است.
او با تاکید بر فعالیت شبکه تعاون روستایی و سهم آن در بازار فروش محصولات، گفت: تشکلهای تعاون روستایی استان متشکل از ۱۸ اتحادیه استانی و بالغ بر ۲۰۰ تشکل روستایی، کشاورزی، تولید، زنان و سهامی زراعی است که در حوزه جلوگیری از افزایش قیمت برخی کالاها و تنظیم بازار مکانیزم اثربخشی مهمی دارند.