کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : پروژهای نظیر بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی اگر هیچ مشکل اعتباری نداشته باشد برای بهرهبرداری هشت تا ۱۰ سال زمان نیاز دارد.
کریمی تصریح کرد: بهمنظور تکمیل پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی حدود یک هزار و ۵۰۰ تا دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که تامین این مبلغ در شرایط فعلی، کار سختی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی از سال ۹۳ کلید خورده است.
کریمی تصریح کرد: استان کرمانشاه از لحاظ شاخص تخت بیمارستانی شرایط خوبی ندارد و پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی جایگزین بیمارستانهای امام خمینی و معتضدی است.
وی افزود: بیمارستانهای امام خمینی و معتضدی بسیار قدیمی و فرسوده هستند که با افتتاح پروژه مذکور میتوان نسبت به تغییر کاربری پروژه مذکور یا استفاده از بخش خاصی از این بیمارستانها اقدام کرد.
کریمی خاطرنشان کرد: پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی به عنوان یک بیمارستان ژنرال، بسیار حائز اهمیت است و پس از بیمارستان امام رضا بزرگترین پروژه است.
وی عنوان کرد: در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه تخصیص اعتبار به پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی را پیگیری کردیم، اما تنها پروژههای بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی جزو مصوبات سفر قرار گرفت البته در دولتهای قبلی نیز پروژه مذکور جزو مصوبات سفر نبود برهمین اساس دچار تسلسل باطل شد و اکنون نیز برای تخصیص اعتبار نیازمند برخورداری از پیشرفت فیزیکی بالا است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تخصیص اعتبار به پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در قالب قانون بودجه مطرح شده و البته از طریق منابع ماده ۵۶ و قانون الحاق برای پرداخت تسهیلات اقدام کردیم که به دلیل محدودیت منابع تنها به پروژههای با پیشرفت فیزیکی بالا تعلق میگیرد.
کریمی تصریح کرد: درصدد هستیم از طریق جذب فاینانس یا واگذاری به بخش خصوصی پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی را به بهرهبرداری برسانیم.
وی افزود: در تلاش هستیم که در دور دوم سفر رئیس جمهور به کرمانشاه از طریق تیم مدیریتی و مجمع نمایندگان استان کرمانشاه نسبت به تخصیص اعتبار به پروژه مذکور اقدام کنیم .