پلمب یک واحد کارگاهی غیرمجاز تولید ترشیجات و شوریجات در سمنان با دستور مقام قضایی خبر داد.

صبوری راد مدیر نظارت بر فرآورده‌های غذایی. آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار کرد: بر اساس گزارشات واصله پس از انجام تحقیقات و تکمیل پرونده، بلافاصله گروهی کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان سمنان و اداره کل تعزیرات حکومتی سمنان به محل کارگاه مراجعه و با دستور مقام قضایی مقادیر زیادی محصولات غیرمجاز کارگاه اعم از خیارشور، ترشی، زیتون و... توقیف و براساس قانون با تخلف آن برخورد شد.

وی ادامه داد: پس از انجام تمامی مراحل قانونی و تفهیم تخلفات انجام پذیرفته به مسئولین کارگاه تولیدی، بر اساس دستور مقام قضایی این کارگاه پلمب و پرونده موسسه جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ذیصلاح ارسال شد.

صبوری راد ضمن هشدار در خصوص برخورد با متخلفین گفت: در بحث تولید فراورده‌های سلامت محور و تهدید علیه سلامت مصرف کنندگان تمام قد ایستاده ایم، هیچ اغماضی در این خصوص با متخلفین انجام نخواهد پذیرفت.

صبوری راد ادامه داد: سلامت اقشار جامعه به ویژه مردم استان اولویت و رسالت اصلی معاونت غذا و دارو دانشگاه بوده و کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی دانشگاه با جدیت تمام و به صورت شبانه‌روزی در تلاش برای جلوگیری از انجام هرگونه تخلف در بحث تولید مواد غذایی و بهداشتی در سطح استان هستند.

مدیر نظارت بر فرآورده‌های غذایی. آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه خطوط تلفنی واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی آماده دریافت کلیه گزارشات مربوط به تخلفات تولید و عرضه محصولات سلامت محور است یادآوری کرد: شهروندان هم استانی می‌توانند از طریق خط تلفن ۰۲۳۳۳۳۳۶۵۳۲ تخلفات احتمالی را گزارش کنند تا همکاران ما در اسرع‌وقت با تخلفات برخورد کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.