در تاریخ ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ انفجاری در «حسینیه شهدا» وابسته به «کانون رهپویان وصال» در شهر شیراز رخ داد که منجر به کشتهشدن ۱۴ نفر و دستکم ۲۰۰ مجروح شد. آن زمان گمانهزنیهای مختلفی از عاملان این حادثه تروریستی منتشر شد که در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۳۸۷ شورای عالی امنیت ملی ایران، با صدور اطلاعیهای، انفجار هرگونه بمب یا انتقال مواد انفجاری از بیرون توسط عوامل و عناصر معاند اعم از داخلی و خارجی در حادثه انفجار کانون رهپویان وصال را منتفی دانست. اما در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۷ سخنگوی قوه قضائیه ایران از بازداشت ۱۲ عامل انفجار خبر داد و گفت که این افراد، وابسته به «انجمن پادشاهی ایران» و از عوامل آمریکا و انگلیس بودند. در تاریخ ۹ آذر ۱۳۸۷، شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران، با مجرمشناختن سه نفر از متهمان انفجار کانون رهپویان وصال، حکم بر محارببودن و اعدام در ملأ عام آنها صادر کرد.
دومین عملیات تروریستی این گروهک در روز ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ در حرم حضرت امام صورت گرفت که البته فرد بمبگذار موفق به واردکردن محموله انفجاری به حرم حضرت امام (ره) نشد و بمب را مقابل کفشداری حرم منفجر کرد که براثر انفجار آن هشت نفر از هموطنان مجروح شدند. در این انفجار بیژن عباسی با نام «پیروز» یکی از هواداران انجمن پادشاهی کشته شد.
در اقدامی دیگر تروریستها که در یکی از هتلهای تهران مشغول ساخت بمب بودند، براثر انفجار و آتشسوزی موقعیتشان لو میرود و توسط نیروهای امنیتی دستگیر میشوند.
انفجار مقابل منزل امام جمعه نهاوند در ۲۴دی ۱۳۸۸ از دیگر اقدامات تروریستی انجمن پادشاهی است. این گروهک در ترور شهید مسعود علیمحمدی، از دانشمندان صنعت هستهای کشور نیز نقش داشت، البته این گروهک دستداشتن در این ترور را تکذیب کرده بود.
گروهک تروریستی تندر در برنامهریزیهای صورتگرفته ازسوی سرویسهای اطلاعاتی غربی بهدنبال عملیات تروریستی شیمیایی و میکروبی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و عملیات تروریستی در کنسولگری روسیه در رشت نیز بود، اما با اقدام نیروهای امنیتی موفقیتی بهدست نیاورد. از دیگر طرحهای تروریستی ناموفق این گروهک میتوان به طرح انفجار مخازن و خطوط انتقال نفت در بندر گناوه، بمبگذاری در حرم حضرت معصومه (س) و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که این طرحها نیز عقیم ماند و اجرائی نشد.
منبع: فارس