۲۰ دقیقه پس از گرفتن آب سیب، با اکسیژن هوا واکنش خواهد داد و رنگ آن تغییر خواهد کرد. پس باید سریع آن را نوشید، ولی اگر بخواهید مدت آن را بیشتر کنید، ما در اینجا چند راهکار برای شما آورده ایم که میتوانید از آنها استفاده کنید. با ما همراه باشید.
از آب و نمک استفاده کنید
۱/۸ قاشق چایخوری نمک را در یک فنجان آب حل کنید. آنگاه برشهای سیب را اضافه کنید، بگذارید چند دقیقه بماند بعد آبکش کنید. بعد از آبکشی، برشها را زود در آب شیرین بشویید تا میوهها شور نشوند و بعد آب بگیرید.
سیبها را در آب معمولی بریزید
پیش از آبگیری، سیبها را در آب معمولی بریزید. مهمترین کاری که میتوانید برای پیشگیری از سیاه شدن آب سیب انجام دهید این است که قرار گرفتن سیبهای برش خورده در معرض هوا را کم کنید و سادهترین راه برای انجام این کار این است که برشهای سیب را در ظرف پر از آب نگهداری کنید. تا جایی که برشها تا بالای آب شناور میشوند، یک حوله کاغذی تمیز روی آن بگذارید. شیوه دیگر این است که برشهای سیب را در کیسههای زیپ دار با فشار هوا قرار دهید. هیچ یک از این تکنیکها به مواد اضافی احتیاج ندارند، و هر دو برای جلوگیری از تیره شدن سیبها بسیار عالی است.
آب مرکبات یا آناناس
برای جلوگیری از سیاه شدن آب سیب میتوانید از آب مرکبات هم استفاده کنید. آنها دارای اسید سیتریک هستند که واکنش شیمیایی را کند میکند و از قهوهای شدن آن پیشگیری میکند. ولی دو راه برای استفاده از آب میوه برای جلوگیری از سیاه شدن آب سیب وجود دارد:
میتوانید دو قاشق غذاخوری آب میوه را به آب اضافه کنید و برشهای سیب را آغشته کنید.
میتوانید به راحتی یک لیمو را فشار دهید یا آن را مستقیماً روی سطح یک سیب خرد شده قرار دهید. فقط عیب استفاده از این راه این است که آب آن قدری طعم لیمو میدهد.
علت اینکه آب لیمو از تیره شدن آب سیب جلوگیری میکند این است که آب لیمو دارای ویتامین C و آنتی اکسیدان است و ویتامین C به کاهش سرعت اکسیداسیون کمک میکند.
آب و عسل
دو قاشق غذاخوری عسل را در یک فنجان آب بریزید و برشهای سیب خود را به مدت ۳۰ ثانیه در این مخلوط خیس کنید و آنگاه آب آن را بگیرید. این کار به این علت است که ترکیبی در عسل وجود دارد که آنزیم اکسیداسیون را متوقف میکند. همچنین، این یکی از راههایی است که مزه سیب را عوض نمیکند.
منبع: بیتوته