کلیمالله وثوقی گفت: این طرح مهم با شعار سفر ایمن با یاد خدا و همراهی شما در کیلومتر ۹۸ محور اردبیل - پارسآباد (مجتمع خدماتی رفاهی بینراهی سحر) و کیلومتر ۷۷ محور اردبیل - سرچم (مجتمع خدماتی رفاهی بینراهی ارم کوثر) اجرا خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل می گوید: طرح نوروزی پویش همراهان سفر ایمن از ۲۴ اسفند تا ۱۵ فروردین با اجرای برنامههای متنوع فرهنگی ، هنری و ارائه پیام های ایمنی و ترافیکی اجرا خواهد شد.
دبیر کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان اردبیل کمک به افزایش ایمنی در سفرهای نوروزی، اشاعه و پاسداشت ارزشهای دینی و مذهبی در سفرهای نوروزی بهویژه ماه مبارک رمضان، ترغیب رانندگان به توقف وسایل نقلیه در طول سفر با هدف رفع خستگی ناشی از رانندگی طولانی در مجتمعهای خدماتی رفاهی، کمک به آشنایی مسافران نوروزی با تمدن ، فرهنگ و هنر ایران اسلامی ،کمک به احیای موسیقی ایرانی بهویژه موسیقیهای بومی و مقامی و ترغیب مسافران به توقف در مسیرهای منتخب را از جمله اهداف اجرای طرح پویش نوروزی همراهان سفر ایمن ذکر کرد.
او گفت: برای دستیابی به اهداف مهم این طرح پایگاههای فرهنگی و آموزشی در شبکه راههای شریانی کشور در نوروز ۱۴۰۲ میزبان مسافران خواهند بود تا در قالب پویش همراهان سفر ایمن ضمن آموزشهای ترافیکی لازم به خانوادهها، با اجرای برنامههای هنری متنوع نشاط همگانی را برای کاربران جادهای به ارمغان آورند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل همچنین با اشاره به توزیع اقلام فرهنگی و برشور در بین مسافران نوروزی می گوید: در این بروشور نقشه استان اردبیل ، اطلاعات و موقعیت مکانی راهدارخانه ها، مراکز امدادی و مجتمعهای رفاهی فعال در محورهای مواصلاتی درج شده که در تعطیلات نوروزی در ورودی استان و مجتمع های خدماتی رفاهی بینراهی توزیع میشود.
وثوقی با تأکید بر استراحت ۱۵ دقیقهای در ازای هر ۲ ساعت رانندگی ، بهترین محل توقف و استراحت را مجتمعهای خدماتی و رفاهی بینراهی برشمرد و گفت: کاربران جادهای، میتوانند با بهرهگیری از سامانه ۱۴۱ از محل مجتمعها در طول مسیر مورد نظر مطلع شده و با برنامهریزی مناسب نسبت به سفر خود اقدام کنند.
عضو شورای ترافیک استان اردبیل ارائه خدمات متمرکز و مناسب ، کاهش اتلاف وقت و فراهم کردن آسایش بیشتر رانندگان و مسافران ، جلوگیری از پراکندگی واحدهای خدماتی در طول جادهها، کاهش میزان تصادفات جادهای و افزایش ضریب ایمنی تردد در جادهها ، ایجاد بستر مناسب جهت اشتغالزایی ، کاهش مزاحمتهای ترافیکی و روان سازی ترافیک راهها و فراهمسازی امکانات مناسب در جهت گسترش فرهنگ اقامه نماز را از جمله اهداف مهم در احداث مجتمعهای خدماتی رفاهی بینراهی ذکر کرد.