مرتضی فیروز آبادی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: عمده کسانی که مخاطب ما در معاونت اشتغال کمیته امداد هستند تحصیلات پایین دارند که ۹۰ درصد این افراد دیپلم و زیر دیپلم هستند.
وی افزود: برنامه های ویژهای برای پرورش استعدادهای نخبگانی داریم که باید خروجی اشتغالزایی ما معرفی نخبگان به جامعه باشد تا در آینده نزدیک بخشی از مدیران و کارافرینان و کارمندان و تولیدکنندگان کشور شوند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد تصریح کرد: سن مهارت آموزی را تا ۱۳ سال پایین آوردیم و مهارت اموزی و تبحر در ان برای برخی افراد شغل محسوب می شود؛ فرایند مهارت اموزی به افراد روحیه و اتکا به نفس و خودباوری می دهد تا مسیر اینده خود را با قدرت پیگیری کنند.
وی گفت: بسیاری از نخبگان فعلی دوران کودکی لوکسی نداشتند و همواره زحمت و سختی کشیده اند.
فیروزآبادی اظهار کرد: کودکان بازمانده از تحصیل برای ما مهم است زیرا یکی از موتورهای تولید فقر در کشور کودکان بازمانده از تحصیل است.
وی افزود: اگر بناست با فقر مبارزه کنیم باید به معنای عمومی و خاص فقر را بدانیم.
معاون کمیته امداد تصریح کرد: ۶۰ درصد بیکاران کشور فاقد تحصیلات دانشگاهی هستند که این موضوع اهمیت اموزش را نشان می دهد.
وی اظهار کرد: به صورت پایدار و با برنامه ریزی قبلی اموزش و تسهیلات را دنبال می کنیم.
اگه راست میگی بم کار بده
جناب آقای دکتر شما قریب به ۲ ماه است که وقت ملاقات به اینجانب در جهت اشتغال برای مددجویانی که به اینجانب مراجعه کردنند نمیدهید
و در شهرستان و استان هم هیچ همکاری انجام نمیشود شرکتی که کلیه مجوزهای تولیدی را دارد برای همکاری با کمیته امداد پیش قدم شده و حاضر به تهد رسمی برای اشتغال مددجویان هستم اما شما و مدیران شما در شهرستان هیچ همکاری نمیکنند .
جناب آقای دکتر تمام دولت مرد ها و همچنین آقای رئیسی و همه فقط دم از تولید میزنید اما هیچ همکاری با تولید کننده ای مثل بنده که کل سرمایه اش رو در جهت تولید قرارداده ، هیچ همکاری و تسهیلاتی ارائه نمیدهند فقط دروغ و دروغ و دروغ