شهرام صبوریراد سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان با توجه به ارائه گزارش تخلف یک واحد تولیدی نمک صنعتی به معاونت غذا و دارو دانشگاه، ضمن بازدید از این واحد متخلف و توقیف محصولات غیرمجاز به میزان بیش از ۱۰۰ تن، اقدامات قانونی لازم در خصوص توقیف محموله غیربهداشتی و ارسال پرونده مؤسسه به مراجع قضایی را انجام داد.
وی اضافه کرد: یک یک واحد کارگاهی غیرمجاز تولید ترشیجات و شوریجات در سمنان بر اساس دستور مقام قضایی پلمب شد.
صبوریراد افزود: بر اساس گزارشات واصله پس از انجام تحقیقات و تکمیل پرونده، بلافاصله گروهی کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان سمنان و اداره کل تعزیرات حکومتی سمنان به محل کارگاه مراجعه کردند و با دستور مقام قضایی مقادیر زیادی محصولات غیرمجاز کارگاه ازجمله خیارشور، ترشی، زیتون و ... توقیف شد و اقدامات قانونی لازم به عمل آمد.
وی در این بازدید پس از انجام تمامی مراحل قانونی و تفهیم تخلفات انجامگرفته به مسؤولان کارگاه تولیدی، بر اساس دستور مقام قضایی این کارگاه را پلمب کرد و پرونده مؤسسه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ذیصلاح ارسال شد.
سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان بیان کرد: در زمینه تولید فرآوردههای سلامتمحور و تهدید علیه سلامت مصرفکنندگان تمامقد ایستادهایم و هیچ اغماضی در این خصوص با متخلفان انجام نخواهد پذیرفت.