این همایش با هدف جهت دهی دانشگاهها و تحقیقات علوم فیزیک به سمت کاربردی کردن در حوزه اقتصاد دانش بنیان و معرفی ظزفیتهای دانشگاههای تحصیلات تکمیلی به مدت یک روز برگزار شد.
امین باقی زاده رئیس همایش گفت: دومین دوره این همایش نسبت به سال قبل پیشرفت چشمگیری داشته و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه علم و فناوری بنا شده است.
او با اشاره به بند دوم سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی از طرف مقام معظم رهبری افزود: ارتقای جایگاه جهانی کشور در افزایش سهم تولید و صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان، دستیابی به رتبه اول اقتصاد دانش بنیان در منطقه با پیاده سازی و اجرای نقشه جامع علمی کشور و ساماندهی نظام ملی نوآوری ترسیم شده است.
باقی زاده تصریح کرد: راه نجات اقتصاد کشور اجرای همین دستورالعملها و حرکت دانشگاهها و پژوهشگاه به سمت فناوری و نو آوری است.
معاون اداری و مالی دانشگاه با خیر مقدم به شرکت کنندگان و قدردانی از رئیس دانشکده فتونیک، کمیتههای علمی همایش، دبیر علمی و دبیر اجرایی همایش عنوان کرد: تداوم همایش سبب بالا رفتن کیفیت و برند شدن آنها خواهد شد و باید تلاش کنید این همایش هر ساله تکرار شود.
علیرضا گنجویی دبیر علمی همایش نیز، تعداد مقالات دریافتی را ۸۳ مقاله عنوان کرد و گفت: از این تعداد، ۶۹ مقاله پذیرفته شد که ۱۲ مقاله در قالب سخنرانی و ۵۷ مقاله به صورت پوستر ارائه شد.
او محورهای همایش را فوتونیک، اپتیک و لیزر، نانو فیزیک، نانو فوتونیک، بیو فیزیک، بیو فوتونیک، سامانههای اپتوالکترومکانیکی، فیزیک مواد آلی و پلیمر، سلول های خورشیدی، فناوری پلاسما، فیزیک شیمی، فناوریهای کوانتمی، فناوری هسته ای، فناوریهای مایکروویو و سایر زمینههای مرتبط با فیزیک کاربردی اعلام کرد.
وی اظهار داشت: فیزیک کاربردی میتواند نقش مهمی در حوزه اقتصاد دانش بنیان ایجاد کند و تفکر ما این است که فناوریهای حوزه فیزیک کاربردی را شناسایی و به صنعت معرفی کنیم.
محسن شجاعی فر دبیر اجرایی همایش هم، تعداد سخنرانان کلیدی این همایش را سه نفر اعلام کرد.
در این همایش محمد محمدی مسعودی از دانشگاه تهران با عنوان نسل جدید شیشههای هوشمند مبتنی بر بلور مایع. عیسی احمد علیدخت از دانشگاه ملی سنگاپور با عنوان optical quantum satellite telecommunication، ارتباطات ماهوارهای مبتنی بر اپتیک کوانتمی و محمد حسن رمضان زاده از دانشگاه عبدلله گل ترکیه با عنوان DNA sensing technology سنجش دی انای سخنرانی کردند.
دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان رتبه ششم را در بین دانشگاههای صنعتی کشور دارد و از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی دانشجو میپذیرد.