مارتین کوپر، پدر تلفن‌های همراه می‌ترسد که اختراع او منجر به از بین رفتن حریم خصوصی و اعتیاد به رسانه‌های اجتماعی شود.

کوپر در سال ۱۹۵۰ از موسسه فناوری ایلینویز (IIT) فارغ التحصیل شد و هفت سال بعد مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی برق گرفت.

در دهه ۱۹۷۰، تلفن‌های خودرویی همه گیر بودند. این دستگاه‌ها به باتری خودرو‌ها وصل می‌شدند و از طریق کانال‌های رادیویی تماس‌های خروجی برقرار می‌کردند، اما این تلفن‌ها به سختی کار می‌کردند.

کوپر، قابلیت این فناوری را دید و یک دستگاه تلفن همراه بی سیم اصلی با نام «Motorola DynaTAC ۸۰۰۰ X» ساخت و از آن برای برقراری تماس در تاریخ سوم آوریل سال ۱۹۷۳ استفاده کرد و در آن زمان، تنها نگران کار کردن دستگاه ۲.۵ پوندی (۱.۱ کیلوگرم) خود بود.

این تماس به آغاز انقلاب تلفن‌های همراه کمک کرد، اما با نگاهی به آن روز، کوپر اذعان دارد که هیچ راهی برای دانستن این لحظه تاریخی نداشتیم. وی، دهه بعد را صرف ارائه یک نسخه تجاری از دستگاه خود به بازار کرد و به راه‌اندازی صنعت ارتباطات بی‌سیم کمک کرد.

چند دهه بعد، این تلفن ۱۱ اینچی (۲۷ سانتی‌متر) تبدیل به یک دستگاه کوچک‌تر و قدرتمندتر شد که در جیب همه افراد در سراسر جهان است پیدا می‌شود.

کوپر ۹۴ ساله به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: منفی‌ترین نظر من این است که ما دیگر هیچ حریم خصوصی نداریم، زیرا همه چیز در مورد ما اکنون در جایی ضبط شده است و قابل دسترسی است.

با این حال، او که خود را رویاپرداز توصیف می‌کند، از اینکه طراحی و قابلیت‌های تلفن‌های همراه تا این اندازه پیشرفت کرده، شگفت‌زده شده و معتقد است که بهترین روز‌های این فناوری در زمینه‌هایی مانند آموزش و مراقبت‌های بهداشتی هنوز فرا نرسیده است.

در حالی که کوپر نسبت به آینده تلفن‌های هوشمند امیدوار است، اما نمی‌تواند از ضرر‌های ناشی از آن و به ویژه مسائل مربوط به حریم شخصی چشم‌پوشی کند.

کوپر گفت: این مشکل حل خواهد شد، اما نه به راحتی. در حال حاضر افرادی وجود دارند که می‌توانند دسترسی به مکان شما، جایی که تماس‌های تلفنی خود را برقرار می‌کنید، اینکه با چه کسی تماس می‌گیرید و به چه چیزی در اینترنت دسترسی دارید را توجیه کنند. وی همچنین به استفاده کودکان از تلفن‌های همراه هوشمند اشاره می‌کند و خاطر نشان می‌کند که این زمینه به محدودیت‌هایی نیاز دارد. یک ایده این است که فضای اینترنت برای مخاطبان مختلف تنظیم شده باشد.

کوپر تأکید می‌کند: کودکان پنج ساله باید بتوانند از اینترنت برای کمک به یادگیری استفاده کنند، اما نمی‌خواهیم آن‌ها به محتوا‌های نادرست دسترسی داشته باشند.

وی در مورد استفاده خود از تلفن همراه می‌گوید که با استفاده از این دستگاه، ایمیل‌هایش را چک می‌کند و برای یافتن اطلاعات برای حل و فصل مشاجره میز شام، جستجوی آنلاین انجام می‌دهد و ادامه می‌دهد: با این حال، خیلی چیز‌ها وجود دارد که من هنوز یاد نگرفته‌ام. من هنوز نمی‌دانم تیک‌تاک (TikTok) چیست.

منبع: دیلی‌میل

برچسب ها: تلفن همراه ، تیک تاک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
الهی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۸ ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
ایکاش هیچ وقت اختراع نمیشد با این همه راحتی و خوبی که داره دنیایی از بدی‌ها هم داره ..
Iran (Islamic Republic of)
تمدن بدلی
۱۹:۲۴ ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
هر اختراعی زندگی رو پیچیده تر و سخت تر میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۷ ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
از بین رفته داداش خبر نداری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۱ ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
خیلی دیر فهميده که باید می ترسیده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۱ ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
سلام
خواهشاً قیمت تیرآهن را کنترل کنید در یک ماه گذشته دو برابر شده است. با این قیمت نمی شود خانه ساخت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۲ ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
نمیشه خونه ساخت که نباید بی خیال دس رو دس بزاری پولت را جم کن که تا وقتی تاریخ پروانه تموم شد بتونی پروانه جدید گرفته و سایر هزینه ها را پرداخت کنی هر چند سال یک بار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۱ ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
احتمالا خیلی گیری بدون در نظر گرفتن متن خبر وایه خودت هی این مسئله رو میگی الان یک هفته هست هر پیامی رو میخونم این متنت زیر اون خبر هست خخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۷ ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
بازارگرمیه؟؟نکنه از تو کار ارز دراومدی رفتی تو کارتیراهن؟؟میخوای تیراهناتو بخرند پشت سرهم کامنت میذاری؟؟
آخرین اخبار