بخشی مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در استان از امروز آغاز و تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه دارد.
او افزود: در این طرح روزانه ۳۷ اکیپ، کار نظارت بر فرآوردههای خام دامی را در سطح استان بر عهده دارند.
بخشی ادامه داد: طرح تشدید نظارت بهداشتی به مدت ۵۳ روز در استان اجرا میشود که در این مدت هزار و ۱۶۶ اکیپ کار نظارت را انجام میدهند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی عنوان کرد: در این طرح بر مراکز تهیه و توزیع فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانه ها، سوپر مارکتها و رستورانها نظارت میشود.
او اظهار کرد: این طرح با هدف نظارت بر فرآوردههای خام دامی و ارتقای بهداشت عمومی اجرا میشود.
بخشی تصریح کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد مشاهده شده را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.