مسعود اسدیپور، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم بر ضرورت آمادگی کامل و هماهنگی با دستگاههای اجرایی حوزه سلامت و امنیت غذایی در راستای اثر بخشی بیشتر اقدامات نظارتی به منظور رسیدن به نتیجه مطلوب در کلیه مراحل تولید، توزیع و عرضه بهداشتی فراوردههای خام دامی و انجام عملیات بازرسی تاکید کرد.
او با اعلام اینکه این طرح از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ آغاز شده است و تا ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ ادامه دارد، افزود: در این طرح کلیه مراکز عرضه شامل قصابی، مرغ و ماهی فروشیها، کشتارگاه دام و طیور، رستورانها، کبابیها، هتلها، تالارها و سردخانههای شهرستان به صورت مرتب مورد رصد و پایش بازرسین دامپزشکی قرار خواهند گرفت.
اسدی پور تصریح کرد: اکیپهای بازرسی وگشتها در دو نوبت صبح و عصر در قالب پنج اکیپ ثابت و سیار کار را انجام می دهند.
او بیان داشت: فعال بودن کشتارگاه دام و طیور شهرستان در ایام تعطیل به منظور تامین گوشت مورد نیاز مردم از اولویتهای این طرح است.
اسدی پور از مردم خواست، در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به شماره تلفن ۴۴۲۱۳۷۴۴ گزارش و از خرید مواد خام دامی فاقد هویت خودداری کنند.