صاحب خیراندیش گفت:میزان جوجه ریزی در بهمن ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۰۰ هزار قطعه افزایش داشته است.
خیراندیش افزود: با توجه به میزان جوجه ریزی انجام شده به طور متوسط روزانه بیش از ۳۵۰ هزار قطعه مرغ زنده برای کشتار به کشتارگاههای استان ارسال میشود.
او گفت: تولید گوشت مرغ گرم تا پایان سال در استان گلستان، از روند افزایشی برخوردار خواهد بود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان گفت: در حال حاضر روزانه بیش از ۳۵۰ تن مرغ گرم مصرف تهران توسط استان گلستان تامین میشود.