علی اصغر امانیان مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: میزان تولید گوشت خاویار در سبزوار در سال گذشته ۱۹ تن بود که این میزان در امسال به بیش از ۲ برابر افزایش یافته است.
او افزود: امسال پنج هزار و ۲۵۰ قطعه ماهی خاویار در چهار مرکز پرورش ماهیان خاویاری سبزوار، رهاسازی شده که از این تعداد ۵۰ تن گوشت خاویار تولید شده که ۴۰ تن آن به روسیه صادر شده و ۱۰ تن نیز به مصرف داخلی رسیده است.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار ادامه داد: سبزوار در حوزه تولید ماهیان خاویاری در خراسان رضوی پیشگام است و هم اینک چهار واحد پرورش خاویار در این شهرستان در ۲ حوزه پروار ماهی و برداشت خاویار فعالیت دارند.
امانیان بیان کرد: با توجه به ظرفیت بالای سبزوار در تولید شیلات، عملیات ساخت شهرک آبزیپروری و پرورش ماهیان خاویاری شهرستان با حمایت دولت و سرمایهگذار بخش خصوصی در مساحت ۶ هکتار با استفاده از آب رودخانه کال شور به ظرفیت اسمی تولید سالانه ۶۰ تن گوشت و ۱.۵ تن خاویار آغاز شده است.