در آستانه نیمه شعبان و نزدیک شدن به سال نو، بیش از ۲۵ تن سمنو در شیراز پخت و توزیع شد.

طبق یک رسم دیرینه هر ساله در آستانه نیمه شعبان و نزدیک شدن به سال نو اهالی مسجد حضرت رقیه شیراز سمنو طبخ می‌کنند.

برهانیان بانی پخت این سمنو اظهار کرد: امسال بیش از ۲۵ تن سمنو  پخت و توزیع شد.

او ادامه داد: سمنو پرزحمت‌ترین سین هفت سین است که شیرازی‌ها هرساله طی رسمی دیرین با پخت آن به استقبال سال نو می‌روند.

پخت سمنو ۲۴ ساعت طول می‌کشد و باید بدون وقفه به هم زده شود تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود. همه هزینه پخت این سمنو را اهالی محله فضل آباد پرداخت کردند.

برچسب ها: پخت و توزیع ، سمنو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.