موسسه خیریه مجتمع پزشکی حضرت ولی عصر (عج) در مساحت شش هزار و ۴۴۵ مترمربع در چهار طبقه، امروز ۱۸ اسفند، به مناسبت میلاد حضرت مهدی (عج)، افتتاح و مورد بهرهبراری قرار گرفت.
برای احداث این مرکز در مجموع حدود ۱۱۵ میلیارد تومان هزینه شده که ۷۰ میلیارد تومان توسط موسسه خیریه مجتمع پزشکی حضرت، ولی عصر (عج) و ۴۵ میلیارد تومان نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان تامین شده است.
با افتتاح این مرکز تمام خدمات درمانی بیماری سرطان از قبیل: شیمیدرمانی، درمان سرپایی و بستری، رادیوتراپی، پرتودرمانی و تزریق داروهای خاص به هماستانیهای عزیز و استانهای همجوار ارائه میشود.
احمد وحیدی وزیر کشور در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن نیمه شعبان گفت: توفیق بزرگی است که امروز در مراسمی حضور داریم که خیرین آن را بنا نهادند. از تک تک افرادی که آجرها و سیمانهای این مجموعه خیریه را ساختند تشکر میکنیم.
وزیر کشور با اشاره به اینکه در ساخت این بیمارستان کار ارزشمندی انجام شده است، چون غم را از چهره مردم میزداید، گفت: همواره یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری این بوده است که بیماران غیر از بیماری مشکلی نداشته باشند به همین خاطر ساخت این بیمارستان بسیار ارزشمند است.
وحیدی دیگر امتیاز این بیمارستان را خیریه بودن آن عنوان کرد و گفت: مسئله دیگر آنکولوژی بودن این بخش است و، چون بیماری سرطان بسیار سخت است، افتتاح این بخش بسیار ارزشمند است.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم بخش پرتودرمانی هم در کنار شیمی درمانی به این بخش اضافه شود، گفت: این موضوع به حل بیشتر مشکلات بیماران کمک میکند.
وزیر کشور همچنین با قدردانی از پزشکانی که شبانهروزی فعالیت کرده و همواره در کنار مردم بوده و غمخوار آنها هستند اضافه کرد: ایران پس از انقلاب در حوزه بهداشت توسعه بسباری کرده است، امروز به لحاظ بهداشتی درمانی و پزشکی در سطح بالایی به سر میبریم و در پرتو انقلاب عزت و افتخار فراوان داریم.
محسن افشارچی استاندار زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه زنجان از لحاظ خیریههای سلامت سرآمد کشور است با اشاره به اینکه کارهای خیریه ولیعصر کلمه طیبه است، گفت: ما خروجی اقدامات این خیریه را در ایام کرونا مشاهده کردیم و امیدواریم از این پس نیز از خدمات این خیریه که باری از دوش دولت برمیدارند بهرهمند شویم.
حسن بختیاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در این مراسم با اشاره به اینکه بخش الحاقی ۴۴۰ تختخوابی نیز در دستور کار است افزود: پس از اجرای این طرح بیمارستان به بیش از یک هزار تختخواب خواهد رسید.
وی گفت: با پیگیری صورت گرفته مجوز استخدام بالای ۲۰۰ پرستار و کادر درمان گرفته شده است که امیدواریم با این کار قدری از زحمات این قشر جبران شود.
محمدرضا نهاوندی عضو هیئت امنای بیمارستان ولی عصر (عج) نیز در این مراسم گفت: بیمارستان ولیعصر از سال ۶۴ و در بحبوحه جنگ زمانی که بمباران شهرها شروع شده بود، شروع به کار کرد.
وی گفت: در آن بازه زمانی گروهی از خیرین پای کار آمده و خیریه ولیعصر را بنا نهادند و تا امروز ۵۰ هزار متر مربع برای این مجموعه درمانی اختصاص یافته است.