جلال الدین میرزای رزاز گفت: مرگ و میرهای ناشی از اضافه وزن، چاقی، دیابت، فشار خون، بیماریهای قلب و عروق، انواع سرطان و .. را میتوانیم با آموزش و نظارت بر تغذیه مردم تا شصت در صد کاهش دهیم. این در حالیست که علاوه بر صدها میلیارد تومان صرفه جویی در هزینههای درمان و قابل علاج و پیشگیری است.
وی گفت: انجمن تغذیه ایران تا به امروز توانسته است قدمهای بزرگی را در سطح دانشگاههای علوم پزشکی در خصوص ارائه خدمات حوزه تغذیه و سلامت بردارد که تا قبل از آن بی سابقه بوده است.
وی ادامه داد: تدوین بیش از سی استاندارد، دو گایدلاین وتعریف کدهای خدمات تغذیهای در کتاب ارزش نسبی خدمات، نمونههایی از این فعالیتها است. همچنین تدوین پنج گایدلاین در خصوص کرونا با عناوین نقش تغذیه در پیشگیری از کرونا، حمایتهای تغذیهای در بیماران سرپایی مبتلا به کرونا، حمایتهای تغذیهای در بیماران بستری مبتلا به کرونا، حمایتهای تغذیهای در بیماران بستری در تختهای ویژه و نقش تغذیه در دوران نقاهت کرونا، که با تلاش بیش از صد نفر از اعضاء هیئت علمی سراسر کشور تدوین شد.
او گفت: ارائه خدمت رژیم درمانگران بر بالین بیماران تاثیر بسزایی در کاهش هزینههای درمان، کاهش مدت اقامت تخت روزوکاهش زمان بستری بیماران را رقم زده و همچنین بر مشکل بزرگ سوء تغذیه بیمارستانی غلبه میکنیم.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما