امیرحسین نقی پور گفت: با در پیش بودن ایام عید نوروز و ماه رمضان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع، فرآوری، حمل و عرضه فرآوردههای خام دامی از ۱۳ اسفند آغاز شده و تا پنجم اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه دارد.
او با بیان اینکه این طرح در ایام نوروز و در ادامه نیز در ماه مبارک رمضان اجرا میشود گفت: در این طرح ۴۲ بازرس نظارتی از دامپزشکان و کارشناسان استان در قالب ۱۴ اکیپ ثابت و ۲۰ اکیپ سیار فعالیت میکنند.
سرپرست اداره کل دامپزشکی همدان تاکید کرد: دامپزشکی ضمن بازدید و نظارت بهداشتی بر فعالیت مراکز در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را برای سیر مراحل قانونی مراجع قضایی ارجاع میدهد تا تصمیمگیری لازم در برخورد قانونی با آنها از جمله جریمه و پلمب گرفته شود.
نقی پوربا تاکید به اینکه به شهروندان توصیه میشود محصولات و فرآوردههای خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز زیر نظارت دامپزشکی تهیه کنند گفت: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۵۱۲ به بازرسین دامپزشکی اطلاع دهید.