رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از فعالیت ۲۴ درصد کارخانه‌های فولاد کشور در استان خبر داد.

آقای پرنیان  با بیان اینکه آذربایجان شرقی در تولید فولاد از لحاظ سرمایه‌گذاری بخش خصوصی رتبه نخست کشور را در اختیار دارد اظهار کرد: ۲۴ درصد کارخانه‌های فولاد کشور در استان آذربایجان شرقی فعالیت می‌کنند و صنایع مرتبط با فولاد موجب رشد و توسعه اقتصاد استان شده است.

وی افزود: نزدیک به ۱۰ درصد صادرات فولاد کشور مربوط به آذربایجان‌شرقی است.

آقای پرنیان فولاد را صنعتی پیشران در اقتصاد استان دانست و گفت: ۴۳ واحد موجود در استان کارخانه‌های نورد و شمش فولادی و صنایع مرتبط با فولاد است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی با بیان این که در سال‌های گذشته حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این بخش انجام شده است، یادآور شد: علاوه بر اینکه این صنعت سهم قابل توجهی در ایجاد اشتغال دارد صنایع مرتبط با فولاد موجب رشد و توسعه اقتصاد استان شده است.

آقای پرنیان ادامه داد: در تامین زیرساخت‌های گاز، آب و برق همواره از برنامه‌های بخش خصوصی عقب هستیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی با اشاره به اهمیت توسعه صنعت فولاد گفت: باید با مصرف بهینه، تامین منابع و برنامه‌ریزی‌های مناسب از فرصت‌های موجود به نحو احسن استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه در کمتر از ۱۵ روز مصوبه تعرفه عوارض صادرات محصولات فولادی را ابطال کردیم، متذکر شد: به منظور احصای مسائل و مشکلات و ارائه راه‌حل‌های مناسب جلسات متعددی برگزار می‌شود.

آقای پرنیان با اشاره به رشد ۶ درصدی بخش صنعت بیان داشت: امسال در شهرک‌های صنعتی استان بیش از ۶۰۰ مورد سرمایه‌گذاری جدید اتفاق افتاده که رکورد سال‌های گذشته در این زمینه شکسته شده است.

وی تاکید کرد: تیم اقتصادی استان به ریاست استاندار آذربایجان‌شرقی تمام تلاش خود را برای رفع موانع و مشکلات در این بخش انجام می‌دهد البته به منظور تامین خوراک پایدار و تامین زیرساخت‌های مناسب باید تدابیری اندیشیده شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه تاکنون تنها ۷ درصد عرصه سرزمینی اکتشاف شده است، گفت: با توجه به هوشمندی بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری‌ها و مکان یابی مشکلی وجود ندارد.

آقای پرنیان اضافه کرد: باید با خودداری از صادرات مواد خام به سمت تولید فولاد آلیاژی حرکت کنیم چرا که این محصولات ارزش افزوده بیشتری دارند.

وی یادآور شد: در حوزه قوانین تصمیم سازی باید توسط بخش خصوصی انجام شود چرا که تولیدکنندگان با تمام وجود با این قوانین درگیر هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۵ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
مردم زمانی از رشد تولید مصالح ساختمانی خوشحال میشوند که کاشانه ایرانیان را آباد کند اگر یک زلزله بیشتر از 4 ریشتر در کشور رخ دهد اکثر خانه ها که با خشت و چوب ساخته شده اند با خاک یکسان میشوند و تعداد کثیری از هموطنان با مرگ مواجه میشوند لذا دولت و تولید کنندگان بایستی فولاد را در داخل بر اساس ریال و درآمد مردم توزیع کنند و صادرات به دلار باشد با این قیمت های نجومی میلگرد و سایر مصالح ساختمانی فقط یک عده سرمایه دار منتفع میشوند و اکثر مردم تاوان رشد نقدینگی و تورم این بنگاهها را پرداخت میکنند . و متضرر میشوند !!!