حسینی مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان کرمانشاه گفت : به منظور زیباسازی محوطه غار قوری قلعه کار ساماندهی، پاکسازی و رنگ آمیزی آن را آغاز کردهایم.
وی ادامه داد: یک بازارچه در داخل محوطه طراحی کردهایم تا دستفروشان بتوانند در این محل در ایام نوروز محصولات خود را عرضه و به فروش برسانند.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری کرمانشاه از تلاش برای راه اندازی یک رستوران در داخل محوطه خبر داد و افزود: این رستوران قرار است توسط بخش خصوصی برای ایام نوروز راه اندازی شود.
وی به محدودیت گردشگران برای بازدید تنها حدود ۵۰۰ متر از غار هم اشاره کرد و گفت: در این رابطه از محیط زیست استان درخواست کردیم که اجازه بازدید بخش بیشتری از غار را به گردشگران بدهد، اما مسئولین محیط زیست مخالفت کردند، بنابراین در تلاشیم تا از طریق استانداری این مسئله را پیگیری کنیم.
حسینی خاطرنشان کرد: درصورتی که محیط زیست موافق بازگشایی بخشی دیگر از مسیر غار باشد، همکاری لازم را با حضور کارشناسانی از خود این سازمان خواهیم داشت که تخریب و آسیبی به غار وارد نشود.
به گفته این مسئول، هزینه بازدید هر گردشگر ایرانی از غار قوری قلعه حدود ۷۰ هزار تومان است که این رقم برای گردشگران خارجی حدود ۱۴۰ هزار تومان خواهد بود .