سید مرتضی قریشی رئیس اداره دامپزشکی شوشتر گفت: با اجرای طرح تشدید و نظارت بهداشتی بر فرآوردهای خام دامی در سطح شهرستان، طی بازدیدهای صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی از قصابیهای این شهرستان، یک واحد عرضه به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و ایجاد تغییرات ارگانولپتیکی در گوشت قرمز به اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی معرفی و بر اساس حکم صادره از سوی مقامات قضایی پلمب شد.
او ضمن هشدار به عرضهکنندگان فرآوردههای دامی غیر بهداشتی اظهار داشت: با متخلفان به شدت برخورد میشود و در این راستا دامپزشکی هیچ گونه مصامحه ایی را انجام نخواهد داد.
قریشی از شهروندان خواست هنگام خرید گوشت به مهر آبی رنگ بازرسی بهداشتی دامپزشکی توجه داشته باشند و سعی کنند اقدام به خرید گوشتهای چرخ کردهای که طبق ضوابط بهداشتی دامپزشکی تهیه و بسته بندی شده است استفاده کنند.
او به مردم توصیه کرد از خرید گوشت چرخ کردهای که در حضور مشتری چرخ نشده خودداری و در صورت مشاهده هرگونه کشتار خارج از کشتارگاه مراتب را به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.