بماندشتی گفت: به منظور کنترل بهداشتی در مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، ۲ اکیپ بازرسی ثابت و سیار شبکه دامپزشکی فهرج از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ آماده ارائه خدمات به کلیه شهروندان و مسافرین است.
او افزود: این طرح از ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ اغاز شده است و تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی فهرج بیان کرد: اکیپهای دامپزشکی بر اماکن تولید، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی به ویژه رعایت بهداشت فرآورده ها، بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار و... نظارت مستمر دارند و با اماکن متخلف قاطعانه برخورد میکنند.
بمان دشتی از مردم خواست، درهنگام خرید فرآوردههای خام دامی به لیبل درج شده بر روی محصول که حاوی اطلاعاتی نظیر تاریخ تولید، انقضا، نوع محصول و کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی است توجه و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، الایش مرغ بدون بسته بندی و فرآودههای خام دامی دارای بسته بندی وبرچسب مخدوش خودداری کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را از طریق شماره تماس ۴۴۲۸۱۰۰۸ به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.