فرهاد بهمنی اظهارداشت: به مناسبت فرا رسیدن سال نو، اجرای طرح ملی ویژه (عیدانه) سازمان ملی استاندارد ایران در سطح سیستان و بلوچستان به منظور کنترل کیفی و کمی کالاها و خدمات در راستای حفظ حقوق عامه از ۱۵ اسفند آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: در این طرح، ایستگاه راه آهن، پایانههای مسافربری برون شهری، مراکز پذیرایی بین راهی، رستوران ها، زائرسرا، مراکز شست و شوی فرش، فرودگاه، مراکز عمده خشکبار، مراکز عمده فروش مواد غذایی، هتل آپارتمانها و هتلها مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.
سرپرست ادارهکل استاندارد سیستان و بلوچستان گفت: این طرح در راستای اجرای ماده ۱۷ قانون سازمان ملی استاندارد ایران مصوب مجلس شورای اسلامی با رویکرد مسوولیتهای اجتماعی و ارائه خدمات مطلوب و کیفی به عموم مردم و مسافران نوروزی در ارتباط با کیفیت کالاها و خدماتی که از لحاظ ایمنی، بهداشت و سلامت عمومی حائز اهمیت است درحال اجراست.
وی همچنین از اجرای طرح کنترل و پایش کمی فرآوردهها بویژه محصولات غذایی در سیستان و بلوچستان از بهمن ماه امسال همزمان با سراسر کشور خبر داد و افزود: این طرح همزمان با طرح اصلاح اقتصادی دولت سیزدهم در راستای حمایت از دولت به منظور نظارت بر کم فروشی برای نخستین بار توسط سازمان ملی استاندارد در استان اجرا شد.
بهمنی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح کارشناسان این اداره کل در مرکز استان و شهرستانها تاکنون با مراجعه به واحدهای تولیدی استان محصولات آنها را از نظر وزنی بر اساس استاندارد ملی مربوطه مورد ارزیابی قرار دادند بطوریکه در این مدت ۱۱۷ نمونه گرفته شده که به دلیل کم فروشی به ۳۵ واحد تولیدی تذکر و اخطار لازم داده شده است.
وی گفت: از مزایای این طرح ایجاد خودکنترلی و بازدارندگی در برخی از مراکز واحدهای تولیدی به سبب اطلاع یافتن از جدیت انجام طرح است.
سرپرست اداره کل استاندارد سیستان و بلوچستان به فعالیت ۲۰۰ واحد تولیدی دارای مجوز استاندارد در استان اشاره کرد و اظهارداشت: تسهیل در فعالیتهای واحدهای تولیدی و همکاری با آنها به منظور بالا بردن کیفیت تولیدات یکی از مهمترین برنامههای راهبردی این ادارهکل در سالجاری است.
وی تاکید کرد: استاندارسازی علاوهبر اینکه موجب افزایش تقاضا برای خرید کالای با کیفیت میشود شرایط لازم برای صادرات را هم فراهم میکند.