کریم زاده مدیرکل شیلات مازندران در نهمین جلسه قرارگاه امنیت غذایی، گفت: ۱۱۵ هزار تن سالانه در استان تولید ماهی میشود که ۶ هزار میلیارد تومان ارزش اقتصادی این میزان تولید است.
او افزود: ۳ هزار و ۷۰۰ واحد آبزی پروری در مازندران داریم که ۱۲ هزار نفر به صورت مستقیم و ۴۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در این صنعت فعالیت دارند.
مدیرکل شیلات مازندران گفت: قیمت ماهی به عرضه و تقاضا برمی گردد و هر زمان میزان فراوانی صید را داشته باشیم قیمت کاهش و هر زمان حداقل صید را داشته باشیم قیمت ماهی افزایش پیدا میکند.
کریم زاده افزود: ۲ هزار و ۴۰۰ تن صید انواع ماهی استخوانی امسال در استان صید شد که ۷۵ درصد نسبت به پارسال افزایش صید داشتیم.
مدیرکل شیلات مازندران گفت: سالانه ۴۰ درصد ماهی از استان خارج و ۶۰ درصد در داخل مصرف میشود و برای تامین محصول پروتئینی استان در شب عید با بازار ماهی فروشان مذاکره خواهیم کرد تا کاهش قیمت و دسترسی راحتتر مردم برای خرید داشته باشیم.