مجید نظری افزود: این میزان نهال بومی در سطح شهرستان گچساران بین دهیاران، شورایهای روستاها و تشکلهای مردمی در سطح این شهرستان توزیع شد.
وی بیان کرد: پویش مردمی نهال کاری با هدف تقویت پوشش گیاهی در۵۰ هکتار از عرصههای طبیعی این شهرستان امسال اجرا شد.
نظری اظهار کرد: در این طرحها عملیات بذر کاری در اراضی جنگلی آسیب دیده ناشی از آتش سوزی، خشکسالی، آفات و خشکیدگی بلوط انجام گرفت.
نظری اظهار کرد: از سالهای گذشته تاکنون بیش از ۲ هزار هکتار جنگلهای دست کاشت در گچساران ایجاد شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در طرح ملی پویش درختکاری کاشت یک میلیون اصله نهال در شهرستان گچساران پیش بینی شده است.
وی تصریح کرد: مردم و تشکلها، اهرمی اثرگذار و مطلوب برای حفاظت و حراست از منابع طبیعی هستند و میتوان با برنامهریزی دقیق از همکاری و مشارکت آنها در این زمینه استفاده کرد.
نظری با بیان اینکه ۳۰ تشکل و سازمان مردمنهاددر زمینه حفاظت از عرصههای جنگلی در گچساران فعال است گفت: حفاظت از منابع طبیعی به عنوان گنجینه ارزشمند ملی به گسترش تشکلهای مردم نهاد دوستدار طبیعت نیازمند است.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گچساران گفت: رسانهها به عنوان حلقه تکمیلی و بازوی اطلاعرسانی، نقش ویژهای در نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی دارند.
اورنگ نارکی ابراز کرد: پاسداری از طبیعت و حفاظت از عرصههای طبیعی و جنگلها به عنوان یک سرمایه ملی و باارزش باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود.