آقای خرم در جلسه شورای راهبری کاهش تصادفات استان آذربایجان شرقی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواست علت این موضوع را بررسی کند.
وی با تاکید بر انجام اقدامات موثر و همافزایی دستگاههای مسئول برای کاهش تصادفات و تلفات سوانح جادهای گفت: ستاد سفرهای نوروزی همانند سال گذشته در استانداری مستقر شده و وضعیت جادهها و محورهای ارتباطی استان و عملکرد دستگاهها را پایش خواهد کرد.
استاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد: امسال با وجود افزایش ۲۰ درصدی ترددها در جادههای استان میزان تلفات سوانح جادهای کاهش یافته اما همچنان نیاز به کاهش این آمار احساس میشود.
وی با اشاره به اقدامات انجامشده برای اصلاح وضعیت جادههای استان در سال ۱۴۰۱ گفت: امسال تحول اساسی در بهبود وضعیت جادههای فرعی و روستایی استان ایجاد شد که باید تلاش کنیم در سال جدید هم ادامه یابد و در کنار آن افزایش طول بزرگراهها میتواند به کاهش تصادفات کمک کند.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت آمادگی کامل دستگاههای مسئول در کاهش تصادفات در آستانه عید نوروز و همچنین حضور میدانی مدیران این دستگاهها ادامه داد: اقدامات دستگاهها در این حوزه باید با همراستایی و همافزایی همراه باشد.
آقای خرم با اشاره به عوامل موثر در وقوع تصادفات جادهای گفت: درخصوص عوامل انسانی که عامل اصلی تصادفات است نیاز به فرهنگسازی بیشتر و تقویت سامانههای کنترل هوشمند داریم.
وی ادامه داد: از نظر ناایمن بودن و نقص فنی خودروها نیز وضعیت خوبی نداریم و لازم است معاینه فنی خودروها به ویژه ناوگان حملونقل عمومی را جدی بگیریم.
آقای خرم در مورد عوامل محیطی نیز گفت: شناسایی و رفع نقاط حادثهخیز در جادههای استان از اولویتهای اساسی است که طی امسال پیگیری شد و در سال آینده نیز همچنان جزو اولویتها خواهد بود.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه بیشترین مشکلات استان در حوزه ترافیک و حملونقل مربوط به شهر تبریز است گفت: کنترل پلیس در شهر تبریز باید افزایش یابد و شهرداری نیز به رفع نواقص این حوزه بویژه دوربینهای نظارتی و پارکینگ اقدام کند.
آقای طوسی مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی، حملونقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با تشریح برنامه جامع کاهش تصادفات در حوزه درونشهری و برونشهری گفت: با توجه به همزمانی عید نوروز و ماه مبارک رمضان و آغاز زودهنگام سفرهای نوروزی طرح نوروزی ۱۴۰۲ با هدف پیشگیری از حوادث و کاهش جانباختگان از ۱۶ اسفند آغاز شده است و تا ۲۵ فروردین ادامه خواهد داشت.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای آذربایجان شرقی هم از تشکیل قرارگاه نوروزی راهداری خبر داد و گفت: ۷۳ راهدارخانه ثابت و سیار و ۲۱۶ اکیپ راهداری با ظرفیت یک هزار و ۲۰۰ نفر از نیروهای راهداری در ایام نوروز در جادههای استان خدمترسانی خواهند کرد.
آقای علیزاده افزود: بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ دستگاه خودروی عمومی اعم از اتوبوس، مینیبوس و سواری برای جابجایی مسافران نوروزی پیشبینی شده که ظرفیت جابجایی ۱۸۰ هزار مسافر را دارند.